a
FőoldalFilmekMárciusban kezdődik a The Predator újraforgatása

Márciusban kezdődik a The Predator újraforgatása

Egy friss jelentésből kiderült, hogy Shane Black és csapata márciusban Vancouverben újraforgatnak pár részt a The Predator rebootból.

A The Director’s Guild of Canada nevű oldal tett közzé egy bejegyzést, melyben egy bizonyos Ollie nevű film szerepel. A Ragadozó-film szerelmeseinek ez ismerős lehet, ugyanis ez a The Predator film munkacíme, vagyis újraforgatások várnak a rebootra. A cikk említést tesz arra is, hogy a munkák március 12-től 29-ig fognak tartani.

A lap arról nem számolt be, hogy mi indokolja a tavaszi újraforgatást, de könnyen elképzelhető, hogy a tavaly tartott tesztvetítések nem nyerték el a nézők tetszését, így még az augusztusi bemutató előtt javítani szeretnének a filmen. Aggodalomra így sincs ok, mert a stúdiónak bő fél éve van javítani a produkción, már amennyiben valóban gondok voltak a film első vágásával. A The Predator amerikai bemutatója augusztus 3-án lesz.

Megosztás:
Cikk értékelése

Programtervező vagyok. Előző újságnál tech rovatom volt, de becsatlakoztak a filmek és sorozatok is, azóta pedig nem tudtam kiszeretni belőlük.