Főoldal Filmek Andy Serkis elárulta, hogy Snoke visszatérhet a Star Wars: Episode IX-ben
Filmek

Andy Serkis elárulta, hogy Snoke visszatérhet a Star Wars: Episode IX-ben

Andy Serkis színész, aki Snoke legfőbb vezért játszotta az új Csillagok háborúja legújabb trilógiájában, most meglepő választ adott.

747

Andy Serkis színész, aki Snoke legfőbb vezért játszotta az új Csillagok háborúja legújabb trilógiájában, most meglepő választ adott.

Rian Johnson nagyon meglepte a rajongókat a Star Wars: Az utolsó Jedikben, mikor Snoke tanítványa, Kylo Ren végzett a mesterével. Sokan nem értették ezt a váratlan lépést, miért és hogyan volt képes Ren megölni mesterét, amikor éppen arról beszélt Snoke, hogy őt nem lehet becsapni, átlát mindenkin.

A Slash Film készített interjút Andy Serkis-szel, aki utalást tett, hogy talán a következő részben is látjuk karakterét:

Nézzétek, ez a Star Wars, így soha nem tudhatod, hogy vissza lehet-e hozni valakit az élők közzé. Akár újjáéleszted, vagy akár visszatérhet. Én is megdöbbentem. Drámai szempontból jogosnak éreztem a filmben azt a jelenetet, tehát nem kérdőjeleztem meg a döntést. Azt gondolom csak, hogy egy nagyon fontos jelenet volt. De tudom, hogy sok rajongó ettől többet várt. És csak annyit mondok, ki tudja?

Rian Johnson a 8. rész írója és rendezője jobbnak látta, hogy nem szentel több időt a Legfőbb vezérnek, de vajon J.J. Abrams és Chris Terrio, akik jelenleg is dolgoznak a trilógia zárórészén hogyan döntenek. Megoldást találnak arra, hogy Snoke-ot visszahozzák, vagy hagyják, és inkább a két főszereplőre, Reyre és Kylo Renre fókuszálnak? A Star Wars 9. rész forgatása nyáron veszi kezdetét, míg az amerikai bemutatóra 2019. december 20-án kerül sor.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars: Az ébredő Erő
Filmek

Daisy Ridley felidézte, hogy J.J. Abrams milyen tanáccsal látta el a Star Wars forgatása alatt

Daisy Ridley több nehézséggel is küzdött a Star Wars forgatása során.

Tőrbe ejtve: Az üveghagyma
Filmek

Kiderítették, mikor kezdődik a Tőrbe ejtve 3. forgatása

Rian Johnson keményen dolgozik a Tőrbe ejtve 3. részén.