Wide Screen
Image default
Filmek

Andy Serkis elárulta, hogy Snoke visszatérhet a Star Wars: Episode IX-ben

Andy Serkis színész, aki Snoke legfőbb vezért játszotta az új Csillagok háborúja legújabb trilógiájában, most meglepő választ adott.

Rian Johnson nagyon meglepte a rajongókat a Star Wars: Az utolsó Jedikben, mikor Snoke tanítványa, Kylo Ren végzett a mesterével. Sokan nem értették ezt a váratlan lépést, miért és hogyan volt képes Ren megölni mesterét, amikor éppen arról beszélt Snoke, hogy őt nem lehet becsapni, átlát mindenkin.

A Slash Film készített interjút Andy Serkis-szel, aki utalást tett, hogy talán a következő részben is látjuk karakterét:

Nézzétek, ez a Star Wars, így soha nem tudhatod, hogy vissza lehet-e hozni valakit az élők közzé. Akár újjáéleszted, vagy akár visszatérhet. Én is megdöbbentem. Drámai szempontból jogosnak éreztem a filmben azt a jelenetet, tehát nem kérdőjeleztem meg a döntést. Azt gondolom csak, hogy egy nagyon fontos jelenet volt. De tudom, hogy sok rajongó ettől többet várt. És csak annyit mondok, ki tudja?

Rian Johnson a 8. rész írója és rendezője jobbnak látta, hogy nem szentel több időt a Legfőbb vezérnek, de vajon J.J. Abrams és Chris Terrio, akik jelenleg is dolgoznak a trilógia zárórészén hogyan döntenek. Megoldást találnak arra, hogy Snoke-ot visszahozzák, vagy hagyják, és inkább a két főszereplőre, Reyre és Kylo Renre fókuszálnak? A Star Wars 9. rész forgatása nyáron veszi kezdetét, míg az amerikai bemutatóra 2019. december 20-án kerül sor.

Még több a témában...

George Lucas szava sokakat sokkolni fog, amit megosztott Palpatine uralkodóról

Kévés Bence Mihály

A Skywalker kora írója még soha nem írt át annyiszor forgatókönyvet, mint ennél

Kévés Bence Mihály

Rian Johnson: bárcsak tartottak volna tesztvetítést Az utolsó Jedik bemutatója előtt

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat