Andy Serkis elárulta, hogy Snoke visszatérhet a Star Wars: Episode IX-ben

Andy Serkis színész, aki Snoke legfőbb vezért játszotta az új Csillagok háborúja legújabb trilógiájában, most meglepő választ adott.

Andy Serkis színész, aki Snoke legfőbb vezért játszotta az új Csillagok háborúja legújabb trilógiájában, most meglepő választ adott.

Rian Johnson nagyon meglepte a rajongókat a Star Wars: Az utolsó Jedikben, mikor Snoke tanítványa, Kylo Ren végzett a mesterével. Sokan nem értették ezt a váratlan lépést, miért és hogyan volt képes Ren megölni mesterét, amikor éppen arról beszélt Snoke, hogy őt nem lehet becsapni, átlát mindenkin.

A Slash Film készített interjút Andy Serkis-szel, aki utalást tett, hogy talán a következő részben is látjuk karakterét:

Nézzétek, ez a Star Wars, így soha nem tudhatod, hogy vissza lehet-e hozni valakit az élők közzé. Akár újjáéleszted, vagy akár visszatérhet. Én is megdöbbentem. Drámai szempontból jogosnak éreztem a filmben azt a jelenetet, tehát nem kérdőjeleztem meg a döntést. Azt gondolom csak, hogy egy nagyon fontos jelenet volt. De tudom, hogy sok rajongó ettől többet várt. És csak annyit mondok, ki tudja?

Rian Johnson a 8. rész írója és rendezője jobbnak látta, hogy nem szentel több időt a Legfőbb vezérnek, de vajon J.J. Abrams és Chris Terrio, akik jelenleg is dolgoznak a trilógia zárórészén hogyan döntenek. Megoldást találnak arra, hogy Snoke-ot visszahozzák, vagy hagyják, és inkább a két főszereplőre, Reyre és Kylo Renre fókuszálnak? A Star Wars 9. rész forgatása nyáron veszi kezdetét, míg az amerikai bemutatóra 2019. december 20-án kerül sor.

Total
0
Shares
Previous Article

[SPOILER] Árulkodók lettek a Bosszúállók: Végtelen háború játékfigurái

Next Article

Márciusban kezdődik a The Predator újraforgatása

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!