[SPOILER] Árulkodók lettek a Bosszúállók: Végtelen háború játékfigurái

Bemutattak egy szett gumiból öntött játékfigurát a Bosszúállók: Végtelen háború főszereplőiről, és bizony utalásokat is kaptunk a filmhez.

Bemutattak egy szett gumiból öntött játékfigurát a Bosszúállók: Végtelen háború főszereplőiről, és bizony utalásokat is kaptunk a filmhez.

Egyre közelebb vagyunk, hogy lássuk a Marvel Moziverzum legnagyobb és legvéresebb darabját, a Bosszúállók: Végtelen háborút. Valószínűleg 24 órán belül érkezni fog egy új előzetes is a mozihoz, amit holnap a Super Bowl alatt fog bemutatni a Disney, de időközben befutott pár játékbábu is. A közzétett képeken utalást kapunk Thanosra, Amerika kapitány új páncéljára, amit Fekete Párduc ad neki, s amit szintén vibrániumból öntöttek, Proxima Midnightra, Vasember új páncéljára, de még Pókember új ruhájának egyik képességére is kapunk utalást, amit az elmúlt időben pletykáltak.

Thanos

Jól látható a képen, hogy Thanos kezén a Végtelen Kesztyűvel mind a hat Végtelen Követ összegyűjtötte a filmben.

Az alábbi képen Lokit látjuk, amint behódol az Őrült Titánnak. Úgy tűnik, hogy ez az a jelenet, amikor Loki átnyújtja majd Thanosnak a Tesseractot, amit a Thor: Ragnarökben lopott el Asgard kincsestárából.

Proxima Midnight

Thanos Fekete Rend egyik tagja. Rendkívül impozánsnak tűnik a karaktere, de ha egy picit jobban megnézzük a figurát, akkor jól kivehető, hogy akárcsak Nebula, Proxima Midnight is több különböző részből áll – vagyis Thanos belőle is fegyvert kovácsolt.

A lándzsa, amit már az előzetesben is láttunk, amikor eldobta és Steve Rogers elkapta a halálos fegyvert. Egy korábbi cikkünkben már kifejtettük nektek a Fekete Rend tagjait, és azok különleges képességeit.

Pókember

Nos, nyoma sincs az extra karokban, amit korábban pletykáltak a hőshöz. Persze ez még nem jelent semmit, könnyen meglehet, hogy a filmben a ruha átalakul, és egy szempillantás alatt ott terem az extra karok.

Vasember

Vasember páncélja alaposan átalakul a folytatásra. Ránézésre is azt mondhatjuk, hogy ez minden idők legdurvább páncélja sok extra tulajdonsággal, melyekkel eddig nem találkoztunk az univerzumban.

Amerika kapitány

Végre tisztább képet kapunk a Kapitány új harci gúnyájára, melyről minden utalást eltávolítottak, ami kapcsolatban állt a Bosszúállókkal, vagy magával az Amerika kapitány címmel. A képen látjuk a hős új pajzsát, amit Fekete Párduc adott barátjának, és ami feltételezhetően vibrániumból készült, akárcsak az eredeti pajzs.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Akár a Fekete Párduccal is érkezhet a Venom trailere

Next Article

Andy Serkis elárulta, hogy Snoke visszatérhet a Star Wars: Episode IX-ben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!