Wide Screen
Image default
Filmek

Még ne temessük a Bad Boys 3.-at, sőt, új írót kapott a film!

A legfrissebb hírek szerint a Sony még nem kukázta a Bad Boys 3.-at, az új íróval továbbra is van remény rá.

Jerry Bruckheimer a napokban arról beszélt, hogy még nem törölték a Bad Boys for Life projektet, és továbbra is optimista, hogy elkészülhet a 14 évvel korábbi film folytatása, hiszen a napokban új forgatókönyvírót kapott:

Nos, nem tudom, hogy hány éve tervezzük már ezt a filmet, és volt egy olyan időszakunk, amikor nagyon közel álltunk a megvalósításhoz, de végül kicsit elhúzódtak a dolgok. De remélem, újra elérünk arra a szintre. Egy új írónk van, aki jelenleg is dolgozik a forgatókönyvön, tehát ez ad némi biztatást.

Will Smith a film egyik főszereplője tavaly még úgy fogalmazott, hogy “nagyon, nagyon közzel állnak” ahhoz, hogy elkészüljön a harmadik rész, de sajnos a Sony késleltetése, majd a projekt befagyasztása nem erre utal. Tovább igazolják azt a hírt, hogy felejtős a Bad Boys 3., hogy Martin Lawrence az elmúlt napokban arról beszélt, hogy Will Smith és a Disney házasság (élőszereplős Aladdin) az egyik oka a film törlésének, és szerinte Mike és Marcus, a két jóbarát nem tér vissza a képernyőre.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a Bad Boys 2. – Már megint a rosszfiúk óta eltelt 14 év, mialatt felnőtt egy generáció, de kötve hinnénk, hogy egy jó marketinggel ne tudnák eladni és sikerre vinni a Bad Boys 3.-at. Az sem segít a projekten, hogy év elején a Sony Pictures új vezetősége rendesen hazavágta a stúdiót, és a jövőben is kevesebb pénzt szánnak az egyes tervekre.

Még több a témában...

A The Suicide Squad főgonoszát ismét egy nő alakíthatja

Kévés Bence Mihály

[D23] Megvannak az élőszereplős Aladdin főszereplői

Kévés Bence Mihály

Már magyar szinkronnal is megnézhető a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk első előzetese

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább