Főoldal Filmek Megerősítést kapott, hogy Michael Keaton Batman szerepében visszatér a The Flash-filmben
Filmek

Megerősítést kapott, hogy Michael Keaton Batman szerepében visszatér a The Flash-filmben

Újra denevérember lesz Michael Keaton.

182
The Flash

A tegnapi nappal kezdetét vette a The Flash című film forgatása, majd éjjel jött a várva-várt bejelentés, hogy Michael Keaton visszatér Batmanként. A hírt még tavaly nyáron kapták fel, még koncepciós terveket is láttunk a visszatérésről a DC FanDome alatt, de hivatalosan csak most lett kimondva, hogy a ’90-es évek után visszatér Bruce Wayne szerepében a színész.

Az elmúlt időben többször is faggatták a hírről a színészt, azonban Keaton nem kívánta kommentálni a dolgot, mindig lerázta az újságírókat. A The Wrap portálnak azonban sikerült utolérni a színész ügynökségét, így kapott megerősítést a tény. Az ICM Partnerstől megerősítették, hogy az Oscar-jelölt sztár valóban visszatér majd Andy Muscietti rendezőtől a jövőre érkező filmben.

Ez azt jelenti, hogy pontosan 30 évvel azután tér vissza Keaton, hogy utoljára láttuk Batman szerepében az 1992-ben bemutatott Batman visszatér című filmben. De ahogy arról már rengetegszer beszámoltunk, nem ő lesz az egyedüli Batman a filmben, hiszen Ben Affleck is visszatér, így két Batmant is köszönthetünk majd. Affleck karaktere amolyan támogató szerepet tölt be, valami olyasmi szerepben tudjuk elképzelni, mint Tony Stark volt Peter Parker életében a Marvelnél.

De a sok ismerős arc mellett akadnak majd új szereplők is, köztük például a fiatal Sasha Calle színésznő, aki Supergirl szerepében mutatkozik be. Néhány hete pedig tudjuk, hogy Barry Allen szerelmét, azt az Iris Westet alakító Kiersey Clemons is visszatér. Sajnos azonban Billy Crudup nem tudta vállalni szerepét, így újra kellett osztani a főhős apjának szerepét. Azt pedig továbbra is rejtély övezi, hogy ki lesz majd a főgonosz.

A forgatókönyvön a Ragadozó madarakat is jegyző Christina Hodson dolgozik, a rendezői teendőket pedig Andy Muschietti kapta, miután több rendező is faképnél hagyta a projektet. Ezra Miller főszereplésével a filmet 2022. november 4-én szeretnék bemutatni a nagyérdeműnek.

Michael Keaton

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Beetlejuice
Filmek

Vermontban leforgatták a Beetlejuice 2. részét

Azt a maradék 1 százalékot is filmre vették, jövőre jöhet a Beetlejuice...

Lex Luthor
Filmek

A Superman: Legacy Lex Luthor szerepére bejelentkezett egy színész

Lex Luthor is szerepelni fog James Gunn készülő Superman: Legacy című filmjében.

Aquaman és az Elveszett Királyság
Előzetesek

Az Aquaman és az Elveszett Királyság új előzetesében Fekete Manta mindenkit lever, aki az útjában áll

Arthur Curry végső csatájára készül a bosszúra szomjas Fekete Manta ellen az...

Aquaman és az elveszett királyság
Filmek

Jason Momoa gyakorlatilag megerősítette, ennyi volt Aquamanként, és egy másik karaktert játszik

Az Aquaman és az Elveszett Királysággal gyakorlatilag ennyi volt ennek a franchise-nak.