The Flash

Megerősítést kapott, hogy Michael Keaton Batman szerepében visszatér a The Flash-filmben

Újra denevérember lesz Michael Keaton.

A tegnapi nappal kezdetét vette a The Flash című film forgatása, majd éjjel jött a várva-várt bejelentés, hogy Michael Keaton visszatér Batmanként. A hírt még tavaly nyáron kapták fel, még koncepciós terveket is láttunk a visszatérésről a DC FanDome alatt, de hivatalosan csak most lett kimondva, hogy a ’90-es évek után visszatér Bruce Wayne szerepében a színész.

Az elmúlt időben többször is faggatták a hírről a színészt, azonban Keaton nem kívánta kommentálni a dolgot, mindig lerázta az újságírókat. A The Wrap portálnak azonban sikerült utolérni a színész ügynökségét, így kapott megerősítést a tény. Az ICM Partnerstől megerősítették, hogy az Oscar-jelölt sztár valóban visszatér majd Andy Muscietti rendezőtől a jövőre érkező filmben.

Ez azt jelenti, hogy pontosan 30 évvel azután tér vissza Keaton, hogy utoljára láttuk Batman szerepében az 1992-ben bemutatott Batman visszatér című filmben. De ahogy arról már rengetegszer beszámoltunk, nem ő lesz az egyedüli Batman a filmben, hiszen Ben Affleck is visszatér, így két Batmant is köszönthetünk majd. Affleck karaktere amolyan támogató szerepet tölt be, valami olyasmi szerepben tudjuk elképzelni, mint Tony Stark volt Peter Parker életében a Marvelnél.

De a sok ismerős arc mellett akadnak majd új szereplők is, köztük például a fiatal Sasha Calle színésznő, aki Supergirl szerepében mutatkozik be. Néhány hete pedig tudjuk, hogy Barry Allen szerelmét, azt az Iris Westet alakító Kiersey Clemons is visszatér. Sajnos azonban Billy Crudup nem tudta vállalni szerepét, így újra kellett osztani a főhős apjának szerepét. Azt pedig továbbra is rejtély övezi, hogy ki lesz majd a főgonosz.

A forgatókönyvön a Ragadozó madarakat is jegyző Christina Hodson dolgozik, a rendezői teendőket pedig Andy Muschietti kapta, miután több rendező is faképnél hagyta a projektet. Ezra Miller főszereplésével a filmet 2022. november 4-én szeretnék bemutatni a nagyérdeműnek.

Michael Keaton
Total
28
Shares
Previous Article
Flash

Forog a The Flash, és Andy Muschietti már meg is osztotta a film logóját

Next Article
Venom

Bármelyik pillanatban befuthat a Venom: Let There Be Carnage előzetese

Related Posts