x
Sorozatok

Megérkeztek az első képek Ewan McGregor jedi mesteréről az Obi-Wan Kenobi forgatásáról

Nagyon rejtegetik a legendás jedi mester jelmezét.

Megérkeztek az első képek Ewan McGregor jedi mesteréről az Obi-Wan Kenobi forgatásáról
  • Publishedjúnius 13, 2021

Az Obi-Wan Kenobi című Disney+ sorozat előkészületéről több kép és videó is megjelent, ám a címszereplőt eddig hiába kerestük rajtuk. Most hétvége alatt viszont megérkeztek az első képek a címszereplőt alakító Ewan McGregorról és több mellékszereplőről, köztük egy titokzatos birodalmi tisztről is kaptunk fotót, bár igyekeznek nagyon rejtegetik a karakterek jelmezeit a kíváncsi szemek elől.

A Just Jared portál osztott meg több tucat új képet az Obi-Wan Kenobi forgatásáról az Egyesült Királyságból. McGregor már többször beszélt a sorozatról, hogy mennyire várja a munkát, sőt, tavaly még azt is elárulta, hogy a The Mandalorian felvétele alatt már felpróbálta a jelmezt, de csak most láthatjuk őt a forgatás helyszínén, igaz hiába viseli a galaxis legendás jedi mester jelmezét, azt gondosan eltakarták a világ elől. Csak néha egy-egy rész kandikál ki a fekete kabát alól.

Sajnos hiába sikerült lencsevégre kapni a halstoni színészt, egy nagy műanyagszerű kabáttal igyekszik rejtegetni Kenobi új jelmezét, valamint jellegzetes szakállát is egy maszk mögé rejtette. Egy másik képen az egyik statiszta ugyanakkor próbálta elfedni kosztümjét, de tisztán kivehető, hogy egy rohamosztagos egyenruhába bújt, valamint egy női birodalmi tisztről is láthatunk néhány felvételt. Korábban Simone Kessell szerepéről lehetett hallani, azonban egy másik képen maszk nélkül látható a tiszt, s mintha Indira Varma lenne a Trónok harcából.

A Disney még 2019-ben jelentette be, hogy Ewan McGregor főszereplésével visszatér Kenobi mester. A szereplőgárdát korábban már bejelentették, és az elmúlt időben több fotó is kiszivárgott, ahogy építik a díszletet. Kenobi mellett egy másik nagy legendával is számolnunk kell, ugyanis Hayden Christensen Darth Vader szerepében tér vissza. A sorozat 10 évvel az A Sith-ek bosszúja után fog játszódni, ami azt jelenti, hogy Obi-Wan már hozzászokott az új életstílusához. Arra is van esély, hogy már a történet kezdete előtt találkozott az Inkvizítorokkal, amely komolyabb konfliktust eredményezne közte és a vérszomjas vadászok között a show eseményei során. Talán Darth Vader és egykori mestere régóta várt találkozója során előbbit maguk az Inkvizítorok fogják kísérni.

The Mandalorian karaktereivel végzett fenomenális munkája után Deborah Chow joggal kapta meg a rendezői feladatot, míg a forgatókönyvön Joby Harold dolgozott. Egy limitált sorozat formájában mesélik el a jedimester rejtett történetét, amit a tervek szerint 2022-ben mutatnak be.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.