Obi-Wan Kenobi

Teljes a Disney+ Obi-Wan Kenobi-sorozat szereplőgárdája, így kezdődhet a forgatás

Obi-Wan és Darth Vader is visszatér.

Az Obi-Wan Kenobi Disney+ sorozata a galaxis szeretett jedilovagját, a legendás Kenobi mester történetét meséli majd tovább. A Lucasfilm még 2019 nyarán jelentette be, hogy visszatér a mester, de tavaly decemberben a részvényeseknek tartott Disney eseményen azt is megerősítették, hogy egykori tanítványa, Skywalker is visszatér majd, igaz Darth Vader szerepében.

Ami a szereplőválogatást illeti, kezdjük is rögtön a sorozat két legnagyobb nevével. A két főszereplő: Ewan McGregor, aki Obi-Wan Kenobi mester szerepében tér vissza, és Hayden Christensen, akit a Star Wars III. rész – A Sith-ek bosszúja után ismét Darth Vader szerepében látunk. Mások mellett pedig olyan színészeket jelentettek be nemrég, mint Moses Ingram, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O’Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell és Benny Safdie.

Egyelőre nem tudni az újonnan bejelentett színészek szerepeit a sorozatban, bár Joel Edgerton és Bonnie Piesse, akik ők az előzménytrilógiában Owen bácsit és Beru nénit játszották, alighanem újra ezeket a szerepeket fogják betölteni a sorozatban.

McGregor kicsattanó formában várja a forgatást, amire nagy szüksége is lesz, hiszen Darth Vader és pletykák szerint még Darth Maul is szerepelni fog benne. Minden erejére szüksége lesz a mesternek, mert ezt a nagy visszatérést az évszázad visszavágójaként írta le Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke. Nagy eséllyel újra láthatjuk Obi-Wan-t és Vader-t párbajozni. Ez minden bizonnyal választ adna arra, hogy az Egy új reményben kettejük találkozásakor miért nem ott folytatták az egészet, ahol a III. részben abbahagyták.

Már megerősítették, hogy a sorozat 10 évvel a Star Wars III. rész – A Sith-ek bosszúja után fog játszódni, ami azt jelenti, hogy Obi-Wan már hozzászokott az új életstílusához. Arra is van esély, hogy már a történet kezdete előtt találkozott az Inkvizítorokkal, amely komolyabb konfliktust eredményezne közte és a vérszomjas vadászok között a show eseményei során.

Total
1
Shares
Previous Article

Milyen is lesz a The Lord of The Rings : Gollum?

Next Article
Zack Snyder: Az Igazság Ligája

Zack Snyder igyekezett választ adni arra a logikai hibára: Darkseid miért felejtette el, hogy már járt a Földön, ahol az életellenes egyenlettel is találkozott

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!