Darth Maul

Darth Maul is visszatér az Obi-Wan Kenobi-sorozatban?

A jól ismert karakter visszatérését az őt alakító színész hinthette el.

Különös képet posztolt csütörtökön Instagram oldalán Ray Park, aki az előzménytrilógiában Darth Mault keltette életre. A Baljós árnyakban, a Klónok háborúja és a Lázadók animációs sorozatokban, illetve legutóbb a Solo: Egy Star Wars-történetben felbukkanó Sith lovag már régóta közönségkedvenc, és úgy fest, hogy ezt a hype-hullámot a Disney sem szeretné elszalasztani.

Nemrég erősítették meg, hogy Hayden Christensen is szerepelni fog a sorozatban, mint Darth Vader, és most újabb megerősítésre számíthatunk Darth Mault illetően. Maga Ray Park – aki mindeddig a zabrak bőrébe bújt – adhatta tudtunkra diszkrét módon visszatérését. Az Instagramra általa feltöltött képen egy összetéveszthetetlen, ugyanakkor festetlen maszk látszik, amely minden bizonnyal a Maulhoz szükséges kellék része. A szarvak egyértelműen tükrözik a Solo filmben is látott, már idősebb harcos képét.

Nagy lavinát indított be a poszt a rajongók körében, majd később a hozzászólásokat is korlátozta a színész. Ne feledjük, hogy egy hónapra vagyunk a sorozat forgatásától, ahogy arra Ewan McGregor néhány napja már utalt, így akár a mostani képet egy jelmezpróbának is felfoghatjuk. A kép alatt pedig a következőt olvashatjuk:

Találkozzunk a Dathomiron!

SITH ÉLET!

Palpatine legelső tanítványát először a Baljós árnyakban láthattuk, amikor is egy párbaj során megölte Qui-Gon Jinn-t, vele pedig – az akkor még ifjú – Obi-Wan Kenobi végzett. Sokáig mindenki azt hitte, hogy ennyi volt a pályafutása a Star Wars világában, azonban a rendezők felismerték a lehetőséget és gyakorlatilag feltámasztották a Klónok háborúja című animációs sorozatban. Élőszerepet legutóbb a 2018-as Solo-filmben kapott.

A Lázadók aztán pontot tett a történet végére: 2 évvel az Egy új remény eseményei előtt Obi-Wan végzett vele a Tatuin sivatagjában, ezúttal örökre. Ez a részlet azért fontos, mert Ray a Tatuint jelölte meg helyszínként a képen, amely így még inkább különössé teszi a bejegyzést. Mint az már ismert, Kenobi is a sivatagba vonult vissza a 66-os parancs után, így nem lepődnénk meg, ha ez a bizonyos jelenet lenne újraforgatva élőszereplős változatban.

Ti mit gondoltok? Valószínűsíthető Darth Maul visszatérése, vagy csak Ray Park próbál viccelődni velünk?

Total
20
Shares
Previous Article
Zawe Ashton

Zawe Ashton személyében megtalálták a Marvel Kapitány 2. főgonoszát

Next Article
Peacemaker

Peacemaker: az HBO Max főnöke elárulta a The Suicide Squad spin-off premierjének dátumát

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!