Főoldal Sorozatok Darth Maul is visszatér az Obi-Wan Kenobi-sorozatban?
SorozatokBREAKING

Darth Maul is visszatér az Obi-Wan Kenobi-sorozatban?

A jól ismert karakter visszatérését az őt alakító színész hinthette el.

509
Darth Maul

Különös képet posztolt csütörtökön Instagram oldalán Ray Park, aki az előzménytrilógiában Darth Mault keltette életre. A Baljós árnyakban, a Klónok háborúja és a Lázadók animációs sorozatokban, illetve legutóbb a Solo: Egy Star Wars-történetben felbukkanó Sith lovag már régóta közönségkedvenc, és úgy fest, hogy ezt a hype-hullámot a Disney sem szeretné elszalasztani.

Nemrég erősítették meg, hogy Hayden Christensen is szerepelni fog a sorozatban, mint Darth Vader, és most újabb megerősítésre számíthatunk Darth Mault illetően. Maga Ray Park – aki mindeddig a zabrak bőrébe bújt – adhatta tudtunkra diszkrét módon visszatérését. Az Instagramra általa feltöltött képen egy összetéveszthetetlen, ugyanakkor festetlen maszk látszik, amely minden bizonnyal a Maulhoz szükséges kellék része. A szarvak egyértelműen tükrözik a Solo filmben is látott, már idősebb harcos képét.

Nagy lavinát indított be a poszt a rajongók körében, majd később a hozzászólásokat is korlátozta a színész. Ne feledjük, hogy egy hónapra vagyunk a sorozat forgatásától, ahogy arra Ewan McGregor néhány napja már utalt, így akár a mostani képet egy jelmezpróbának is felfoghatjuk. A kép alatt pedig a következőt olvashatjuk:

Találkozzunk a Dathomiron!

SITH ÉLET!

Palpatine legelső tanítványát először a Baljós árnyakban láthattuk, amikor is egy párbaj során megölte Qui-Gon Jinn-t, vele pedig – az akkor még ifjú – Obi-Wan Kenobi végzett. Sokáig mindenki azt hitte, hogy ennyi volt a pályafutása a Star Wars világában, azonban a rendezők felismerték a lehetőséget és gyakorlatilag feltámasztották a Klónok háborúja című animációs sorozatban. Élőszerepet legutóbb a 2018-as Solo-filmben kapott.

A Lázadók aztán pontot tett a történet végére: 2 évvel az Egy új remény eseményei előtt Obi-Wan végzett vele a Tatuin sivatagjában, ezúttal örökre. Ez a részlet azért fontos, mert Ray a Tatuint jelölte meg helyszínként a képen, amely így még inkább különössé teszi a bejegyzést. Mint az már ismert, Kenobi is a sivatagba vonult vissza a 66-os parancs után, így nem lepődnénk meg, ha ez a bizonyos jelenet lenne újraforgatva élőszereplős változatban.

Ti mit gondoltok? Valószínűsíthető Darth Maul visszatérése, vagy csak Ray Park próbál viccelődni velünk?

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus választ ad majd arra, hogy honnan tudtak a jedik a kettő szabályáról

A showrunner arra is kitért, hogy számíthatunk-e Darth Bane felbukkanására.

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus legújabb előzetesében Vernestra Rwoh jedimester egy fényostorral harcol

Az akolitus bemutatja azt, amit még soha nem láttunk képernyőn: a fényostor...