Obi-Wan Kenobi

Bemutatták az Obi-Wan Kenobi-sorozat címét és teaserét; Hayden Christensen visszatér Darth Vader szerepében

Obi-Wan mellett Darth Vader is visszatér a sorozatban.

Csak a részvényeseknek adódott lehetőségük közelebbről megismerni az Obi-Wan Kenobi projektet, de mi is kaptunk egy teaser előzetest a közelgő Disney+-os sorozathoz – Obi-Wan Kenobi címen kerül bemutatásra -, és egy megerősítést, mely szerint Hayden Christensen visszatér Darth Vaderként!

Már jóideje köztudott, hogy Obi-Wan visszatér a képernyőre a Disney+ által, de egy új, jelentősebb részletet a csütörtök esti Investor Day-en publikáltak a sorozattal kapcsolatban. Már azt is megerősítették számunkra, hogy a cselekmény a Star Wars III. rész – A Sith-ek bosszúja után 10 évvel fog játszódni, így most egy sokkal jobb képünk van arról, hogy hogyan fog beilleszkedni a sorozat a Star Wars univerzumába. Ugyanakkor a legnagyobb közzétett hír az Hayden Christensen visszatérése… mint Darth Vader.

Anakin Skywalker-t nem említették meg, tehát úgy tűnik, a színész „csak” az ikonikus Sith nagyúr jelmezét fogja magára ölteni, és a show feltehetőleg többet fog elárulni arról, milyen volt számára az élet egy évtizeddel azután, hogy Darth Vader lett belőle.

Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke szót ejtett egy „visszavágóról” is, azaz nagy eséllyel újra láthatjuk Obi-Wan-t és Vader-t párbajozni. Ez minden bizonnyal választ adna arra, hogy az Egy új reményben kettejük találkozásakor miért nem ott folytatták az egészet, ahol a III. részben abbahagyták.

Total
32
Shares
Previous Article
Rogue Squadron

A Rogue Squadron lesz a következő Star Wars-film címe Patty Jenkins rendezőtől; Lando és több más sorozatot is bejelentettek még

Next Article
The Falcon and the Winter Soldier

Előzetest, posztert és premiert kapott a The Falcon and the Winter Soldier

Related Posts