Obi-Wan Kenobi

Ewan McGregor rendesen kigyúrta magát az Obi-Wan Kenobi forgatására

Kenobi kicsattanó formában tér vissza.

Az Obi-Wan Kenobi című sorozat főszereplőjét alakító Ewan McGregor edzéséről jelent meg egy kép a közösségi médiában. Néhány hétre vagyunk csak a forgatástól, ahogy arról korábban a skót színész is beszélt. A tervek szerint tavasszal kezdik a munkát, amiben nemcsak Kenobi jedimester, hanem egykori tanítványa, Anakin Skywalker is tiszteletét teszi, igaz Darth Vader szerepében.

A The Mandalorian és készítői, Jon Favreau és Dave Filoni révén megcsillant a fény az alagút végén. Régóta nem volt olyan sikeres Star Wars alkotás, mint amilyen az élőszereplős sorozat. És ez még csak a kezdet, mert a jövőben több Disney+ sorozatot is bemutatnak majd, s az egyik legjobban várt ilyen projekt kétségtelen az Obi-Wan Kenobi-sorozat. Nagyon hosszú út vezetett McGregor visszatéréséig, éveken át pletykáltak egy antológiafilmről, majd 2019 nyarán bejelentettek egy limitált sorozatot.

A színész trénere készített képet a közös munkáról, hogy McGregor kicsattanó formában van, amire nagy szüksége is lesz, hiszen Darth Vader és pletykák szerint még Darth Maul is szerepelni fog benne. Minden erejére szüksége lesz a mesternek, mert a nagy visszatérést az évszázad visszavágójaként írta le tavaly a 2020 Disney Investor Day alatt Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke. Nagy eséllyel újra láthatjuk Obi-Wan-t és Vader-t párbajozni. Ez minden bizonnyal választ adna arra, hogy az Egy új reményben kettejük találkozásakor miért nem ott folytatták az egészet, ahol a III. részben abbahagyták.

Már megerősítették, hogy a sorozat 10 évvel a Star Wars III. rész – A Sith-ek bosszúja után fog játszódni, ami azt jelenti, hogy Obi-Wan már hozzászokott az új életstílusához. Arra is van esély, hogy már a történet kezdete előtt találkozott az Inkvizítorokkal, amely komolyabb konfliktust eredményezne közte és a vérszomjas vadászok között a show eseményei során. Talán Darth Vader és egykori mestere régóta várt találkozója során előbbit maguk az Inkvizítorok fogják kísérni. Ez egy érdekes eleme lehetne a sorozatnak, amelytől talán még inkább fel lennének csigázva a rajongók.

Total
10
Shares
Previous Article
Deadpool

Kevin Feige állítása szerint a PG-13-as korlátozás nem tartott vissza egy projektet sem a Marvel Moziverzumban, a Deadpool 3. egy kivétel

Next Article
Pókember

Tom Holland nem gondolná, hogy Pókember problémát jelent majd a Marvel és a Sony között

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!