star wars inkvizítorok

Az Obi-Wan Kenobi-sorozat szerepet adhat az Inkvizítoroknak?

Az Inkvizítorok lesznek az Obi-Wan Kenobi főgonoszai?

Deborah Chow, az Obi-Wan Kenobi rendezője utalást tett arra, hogy a Disney+ sorozata szerepeltetné a Jedi vadászokat, akikkel Ewan McGregor karaktere egymaga birkózna meg. Több részlet is kiderült már a Disney+ közelgő Star Wars-os sorozatáról. A legfrissebb pletykák szerint a showban élőszerepet kapnak az Inkvizítorok is. Ewan McGregor alakította az ikonikus Jedi mestert az előzménytrilógiában, amely végigkövette Obi-Wan Kenobi útját fiatal padawan korától kezdve harcedzett Jedi létéig, miközben saját tanítványának Sötét Oldalhoz való csatlakozását is végig kellett néznie. A rajongók sokat dicsérték McGregor alakítását és remélték, hogy viszontláthatják a jövőbeni Star Wars-filmek valamelyikében. Habár erre sosem került sor, most valami sokkal izgalmasabb érkezik: Obi-Wan saját sorozatot kap.

Míg a munkálatok feltehetően januárban kezdődnek, a legtöbb Obi-Wan Kenobi-t övező részlet még mindig véka alá van rejtve. Az elmúlt napok során napvilágot látott pár fontos információ a Disney által szervezett Investor Day-t követően, mint például Hayden Christensen megdöbbentő visszatérése Darth Vader szerepében. Christensen és McGregor újbóli egyesülése kétségtelenül a legizgalmasabb fejlemény a sorozatot bejelentése óta, de felbukkantak más érdekfeszítő részletek is az esemény óta.

A Disney rendezvénye alatt a részvényesek közelebbi képet kaphattak a készülő projektről. A ComicBook által leírtak alapján a sorozat elsőként fog élőszerepet nyújtani az Inkvizítoroknak. Deborah Chow, a széria rendezője megemlítette, hogy Obi-Wan-nak több konfliktust kell majd megoldania, mint a 66-os parancs Jedi túlélője.

Ez egy igencsak sötét korszak, amelybe betekintést nyerünk általa, csupán a Jedi lét önmagában is – nem biztonságos. Jedi vadászok vannak odakint.

Ez egész biztosan úgy hangzik, mintha az Inkvizítorokról lenne szó. A Star Wars univerzumában az Inkvizíció egy a Sötét Oldallal szimpatizáló Erő-érzékeny ügynökökből álló szervezet, melynek fő célja a 66-os parancsot túlélt Jedi-k likvidálása. Figyelembe véve, hogy az Inkvizítorok vezetője maga Darth Vader, értelmet nyerne a szerepük a történetben így, hogy Christensen visszatér a Sith nagyúr szerepében. Az Inkvizítorok veszélyes ellenséget jelenthetnének Obi-Wan-nak, amint egyedül próbálja túlélni az előzménytrilógiában bekövetkezett pusztításokat. Plusz, izgalmas lenne élőszereplős formában látni őket, mivel eddig csak animálva láthattuk őket a képernyőn, a könyvekben, a képregényekben és legutóbb a Star Wars Jedi: Fallen Order videojátékban.

Már megerősítették, hogy a sorozat 10 évvel az A Sith-ek bosszúja után fog játszódni, ami azt jelenti, hogy Obi-Wan már hozzászokott az új életstílusához. Arra is van esély, hogy már a történet kezdete előtt találkozott az Inkvizítorokkal, amely komolyabb konfliktust eredményezne közte és a vérszomjas vadászok között a show eseményei során. Talán a Darth Vader és egykori mestere régóta várt találkozója során előbbit maguk az Inkvizítorok fogják kísérni. Ez egy érdekes eleme lehetne a sorozatnak, amelytől talán még inkább fel lennének csigázva a rajongók.

star wars inkvizítorok
Total
13
Shares
Previous Article
Tomb Raider

A Tomb Raider képregény megerősítette, hogy Lara Croft biszexuális

Next Article
Űrlord

A Marvel legújabb képregénye megerősítette, hogy Űrlord biszexuális

Related Posts