Obi-Wan Kenobi

Ewan McGregor a The Mandalorian forgatása alatt próbálta fel újra Kenobi mester jelmezét

A kamerateszt már megvolt az Obi-Wan Kenobi-sorozatnál.

Mivel egyre közelebb kerülünk az Obi-Wan Kenobi Disney+ sorozat forgatásához, Ewan McGregor beugrott egy másik élőszereplős Star Wars-sorozat, a The Mandalorian forgatására, hogy a Star Wars III. rész – A Sith-ek bosszúja után újra felpróbálja Kenobi jedimester köpenyét.

Nagy felhajtás előzi meg a sorozat bemutatóját, amit még tavaly nyáron a D23 Expón erősítették meg a rajongóknak, ami kezdetben egy antológiafilmnek indult, azonban a Lucasfilm letett a projektről, s inkább egy sorozat formájában mesélik tovább a legendás jedimester kalandját. A sorozatról mindössze annyit tudunk, hogy a III. és a IV. rész között játszódik, de pontos részletek nem ismertek, bár állítólag még Anakin Skywalker és később Darth Vader is feltűnik benne, ahogy a fiatalabb Luke és Leia Skywalkerről is olvashattunk már. De még Ahsoka és Cody parancsnok nevét is bedobták már.

A legutolsó információ, amit hallottunk, hogy a forgatást jövő év elejére tűzték ki, de az előkészületek már javában zajlanak. Ezt erősítette meg John Horowitz műsorában McGregor, hogy jelmez- és kamerapróbán járt, éppen amikor Deborah Chow a The Mandalorian egyik jelenetén dolgozott – Chow-t kérték fel az Obi-Wan Kenobi forgatására is.

Vicces volt besétálni a forgatásra, mert sokan voltak a The Mandalorian stábjából, amikor besétáltam, és ez egy nagy pillanat volt… Besétáltam az öltözőszobába, majd ott voltak az én bézs köpenyeim, az öveim és a csizmáim. Úgy éreztem magam, hogy ’ó édes istenem, ez volt a régi jelmezem’, csodálatos volt.Ewan McGregor

A skót színész korábban már megerősítette, hogy használni fogják a The Mandalorian úttörőnek számító vizuális effektusait, vagyis a The Volume eszközt, amivel valós időben renderelik ki a hátteret a színészek mögé.

Obi-Wan Kenobi
Total
5
Shares
Previous Article
Valkűr

A Marvel egy új Valkűr bemutatásán dolgozik Tessa Thompson karaktere alapján

Next Article

TESZT: Cloudpunk

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!