Obi-Wan Kenobi

Az Obi-Wan Kenobi első forgatási videóján egy ismerős helyszínre látogatunk

Üdv újra a Tatuinon.

Az elmúlt hetekben felgyorsultak az események az Obi-Wan Kenobi-sorozat körül. Néhány napja bejelentették a sorozat teljes szereposztását, így Ewan McGregor és Hayden Christensen mellett arra is fény derült, hogy Joel Edgerton és Bonnie Piesse is visszatér az előzménytrilógiából. De a forgatás időpontjára is említést tettek.

A legújabb bizonyíték szerint már el is kezdték, hiszen a forgatás helyszínéről megjelent egy videó. Bár hivatalosan a Lucasfilm még nem jelentette be, hogy Los Angelesben elkezdődött a forgatás, de ahogy látható a lenti felvételen, már nagyban megy a munka a kaliforniai városban. A készítők korábban úgy nyilatkoztak, hogy a The Mandaloriannál is használt úttörőnek számító StageCraft technológiát fogják használni, a videó alapján bizonyos elemeket nem a The Volume fog kirenderelni a színészek mögött, mert sok mindent megépítettek.

VAboi nevű TikTok-felhasználó közösségi oldalára feltöltött egy videót. A felvételen valószínűleg Tatuin egyik kisvárosát látjuk, azonban nem ez lesz az egyetlen bolygó a sorozatban. Még tavaly decemberben a részvényeseknek megmutatott vázlatok között egy vizes bolygóról is beszámoltak, ahova Kenobi mester ellátogat a sorozatban.

Már megerősítették, hogy a sorozat 10 évvel az A Sith-ek bosszúja után fog játszódni, ami azt jelenti, hogy Obi-Wan már hozzászokott az új életstílusához. Arra is van esély, hogy már a történet kezdete előtt találkozott az Inkvizítorokkal, amely komolyabb konfliktust eredményezne közte és a vérszomjas vadászok között a show eseményei során. Talán Darth Vader és egykori mestere régóta várt találkozója során előbbit maguk az Inkvizítorok fogják kísérni. Ezt a nagy visszatérést az évszázad visszavágójaként írta le tavaly a 2020 Disney Investor Day alatt Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke.

Total
9
Shares
Previous Article
Godzilla Kong ellen

A rendező elárulta, miért nincs stáblista utáni jelenet a Godzilla Kong ellen végén

Next Article

Virtuális jelentkezik be idén az E3

Related Posts