Obi-Wan Kenobi

George Lucas kedvenc karaktere nem lesz ott az Obi-Wan Kenobi-sorozatban

A képviselő úrral nem találkozunk majd a Disney+ sorozatában.

A hét elején lett teljes az Obi-Wan Kenobi című Disney+ sorozat szereplőgárdája, de sokakat érdekelt a kérdés, hogy a Star Wars-előzménytrilógia leginkább vitatott karaktere, aki mellékesen George Lucas kedvence, vajon szerepelni fog-e a sorozatban. Több hír is felröppent Jar Jar Binks visszatéréséről, de a karaktert megformáló színész közösségi oldalán cáfolta a visszatérésről szóló híreket.

A Lucasfilm hétfőn tette közzé, hogy kik szerepelnek majd a sorozatban. A listán olyan nevek, mint Kumail Nanjiani és Benny Safdie, vagy éppen a visszatérő nevek okoztak meglepetést. A bejelentés szerint Joel Edgerton Owen bácsi, míg Bonnie Piesse Beru néni szerepében tér vissza, akárcsak Hadyen Christensen, aki Darth Vadert fogja alakítani. Tavaly év végén több pletyka is megjelent Ahmed Bestről, hogy újra Jar Jar lesz.

A sorozat 2019-es bejelentése óta több változáson is átesett a sorozat. 2020 elején a forgatás előtt állították le a munkát azzal az indokkal, hogy túl nagy volt a hasonlóság a The Mandaloriannal, ezért át kell írni a sztorit. Nem kizárt, hogy egy korábbi változatban Jar Jar Binks is szerepelt. Best korábban úgy fogalmazott, egy álom válna valóra, ha újra szerepelhetne Jar Jarként, azonban most cáfolta a pletykákat, hogy az Obi-Wan Kenobi-sorozatban szerepelni fog.

McGregor kicsattanó formában várja a forgatást, amire nagy szüksége is lesz, hiszen Darth Vader és pletykák szerint még Darth Maul is szerepelni fog benne. Minden erejére szüksége lesz a mesternek, mert ezt a nagy visszatérést az évszázad visszavágójaként írta le Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke. Nagy eséllyel újra láthatjuk Obi-Wan-t és Vader-t párbajozni. Ez minden bizonnyal választ adna arra, hogy az Egy új reményben kettejük találkozásakor miért nem ott folytatták az egészet, ahol a III. részben abbahagyták.

Már megerősítették, hogy a sorozat 10 évvel a Star Wars III. rész – A Sith-ek bosszúja után fog játszódni, ami azt jelenti, hogy Obi-Wan már hozzászokott az új életstílusához. Arra is van esély, hogy már a történet kezdete előtt találkozott az Inkvizítorokkal, amely komolyabb konfliktust eredményezne közte és a vérszomjas vadászok között a show eseményei során.

Total
4
Shares
Previous Article

Új jutalmakat hoz a Borderlands 3 következő kiegészítője

Next Article
The Witcher

A The Witcher 3: Wild Hunt több főgonosza is feltűnhet a sorozat második évadában

Related Posts