James Bond

Megérkezett az új James Bond-film, a 007 Nincs idő meghalni első előzetese

Tegnap már kaptunk egy 007 Nincs idő meghalni teaser előzetest, ma pedig befutott belőle a teljes értékű trailer is.

Tegnap már kaptunk egy 007 Nincs idő meghalni teaser előzetest, ma pedig befutott belőle a teljes értékű trailer is.

A színfalak mögött több tényező is hátráltatta a jubileumi James Bond-film elkészítését, kezdve a kreatív különbséggel, ami Barbara Broccoli producer és Danny Boyle rendező között alakult ki, majd Daniel Craig sérült le a forgatáson, ami miatt csúsztatni kellett a munkálatokat, de Cary Joji Fukunaga rendező is meglehetősen lazára vette a figurát (mert szerelembe esett a Dead Redemption 2. videojátékba).

Daniel Craig utoljára ölti magára a 007-es szmokingot, a 007 Nincs idő meghalni filmben elköszön a brit titkosügynök szereptől, de még mielőtt ezt megtenné, megmenti a világot Rami Malek rosszfiújától. A történetről csak annyit tudunk, hogy főhősünk épp szabadságát tölti Jamaicán, mikor visszarendelik, mert egy új gonosz tűnt fel az MI6 radarján a friss Oscar-díjas Rami Malek alakításában.

A képsorok alapján elmondható, hogy a 007 Nincs idő meghalni erősebb történettel várja a rajongókat, mint a csalódást keltő 007 Spectre: A Fantom visszatér tette, valamint minden arra utal, hogy ez egyfajta finálé lesz Craig számára is, és nagy valószínűséggel számos cselekményszálat boncolgatnak majd a történetben.

A filmben visszatér Daniel Craig mellett Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Billy Magnussen, Ana de Armas, Rory Kinnear, David Dencik, Dali Benssalah Jeffrey Wright és Ralph Fiennes, új belépőként pedig Rami Malek.

A 007 Nincs idő meghalni magyar bemutatója 2020. április 9-én lesz.       

Total
24
Shares
Previous Article

Érkezhet a Spider-Man 2?

Next Article

Jövő márciusban érkezik a Persona 5 Royal

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!