Főoldal Filmek Christopher Nolantől azt kérdezték, elvállalná-e egy James Bond-film rendezését
Filmek

Christopher Nolantől azt kérdezték, elvállalná-e egy James Bond-film rendezését

Sokan szeretnék, ha Christopher Nolan igent mondanak egy James Bond-filmre, de a rendező mit gondol erről?

28
Christopher Nolan

Christopher Nolan író-rendező legújabb filmje, az Oppenheimer most jött ki a mozikba, ám a népszerűsítése mellett felmerült egy másik film ötlete is. A legendás filmrendező úgy felelt arra a kérdésre, hogy igent mondana-e egy James Bond-film rendezésére, hogy “csodálatos kiváltság” lenne, amennyiben a lehetőség a karrierje “megfelelő pillanatában” adódna.

Josh Horowitz Happy Sad Confused podcastjában a rendező elárulta, hogy csodálja a Bond-filmeket, miután arról faggatták, hogy esetleg ő rendezheti a következő, 26. filmet. Nolan kijelentette, hogy nem utasítaná vissza a 007-es kalandot, bár tisztában van azzal, hogy milyen kihívásokkal jár egy ilyen projekt elvállalása.

Imádom a filmeket, és elképesztő megtiszteltetés lenne, ha csinálhatnék egyet.

Christopher Nolan

Párhuzamot állított egy James Bond-film és a Sötét lovag-trilógia között, az azzal járó felelősséget emelte ki, hogy egy ilyen projektben vagy teljesen el kell mélyülni, vagy egyáltalán nem szabad belekezdeni, mert teljesen át akarja élni az élményt, és minden kreatív energiájával csak arra akar összpontosítani, hogy a lehető legjobb legyen az eredmény.

Ezt a fajta felelősséget éreztem a Batmanben. Nem akarsz elvállalni egy filmet anélkül, hogy teljes mértékben elköteleznéd magad amellett, amit kreatívan leteszel az asztalra. Tehát íróként, szereposztóként, mindenben – ez egy teljes csomag. Tényleg szükség van rád, és nagyon kellesz ahhoz, hogy teljes egészében bele tudd vinni azt, amit egy karakterhez adsz.

Christopher Nolan

Nolan többször említette már, hogy a 007-es film hatással van rá és a munkájára, a 2020-as Tenet volt az első filmje, ami komolyan foglalkozott a kémek világával. A filmrendező többször utalt már rá, hogy milyen hatással volt rá James Bond, és nem titkolja, bizony szívesen rendezne egy filmet a jövőben. Többször is kifejezte érdeklődését egy Bond-film rendezése iránt, még 2010-ben, amikor is a “végtelen lehetőségekről” beszélt, amelyekkel a világba léphetne.

A következő Bond-film állítólag a sorozat “teljes újragondolása” lesz, és a producerek a hírek szerint “egy 30-as éveiben járó” színészt keresnek, aki legalább egy évtizedre elkötelezi magát a főszerep mellett. Taron Egerton kizárta magát, de rengeteg más nevet szóbahoztak az MI6 ügynökével, mióta Daniel Craig távozott.

Christopher Nolan

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Godzilla Kong ellen
Filmek

A két Titán találkozását láthatjuk a Godzilla x Kong: The New Empire poszterén

Godzilla és Kong találkozását láthatjuk a Godzilla x Kong: The New Empire...

Joker: Folie à Deux
Filmek

A Joker: Folie à Deux rendezője új képet osztott meg a szakadó esőben álldogáló Joaquin Phoenix karakteréről

Pontosan egy év múlva mutatják be a mozikban a nagysikerű Joker folytatását.

Az ördögűző: A hívő
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek Az ördögűző: A hívő premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg Christopher Nolan új filmjét, Az ördögűző folytatását.

Mancs Őrjárat: A szuperfilm
Filmek

Box Office: Az Alkotó és a Fűrész X se tudta megszorongatni a Mancs Őrjáratot

A Mancs Őrjárat vitte a hétvégét, egy eredeti sci-fi és egy horror...