Főoldal Filmek Kiderítették, mikor kezdődik a Tőrbe ejtve 3. forgatása
Filmek

Kiderítették, mikor kezdődik a Tőrbe ejtve 3. forgatása

Rian Johnson keményen dolgozik a Tőrbe ejtve 3. részén.

300
Tőrbe ejtve: Az üveghagyma
Forrás: Netflix

Olyan régen volt már a Tőrbe ejtve és annak folytatásának a bemutatója, hogy megfeledkeztünk a következő részről, de Rian Johnson a háttérben keményen dolgozik a harmadik rész sztoriján. A Deadline számolt be tegnap arról, hogy Benoit Blanc detektív hamarosan visszatér, ugyanis a legfrissebb hírek szerint a harmadik rész forgatása idén kezdődik.

Erre a hírre úgy derült fény, hogy a Tőrbe ejtve írója és rendezője, Rian Johnson és Ram Bergman független stúdiója, a T-Street új producert vett fel, Katie McNeillt. Ebben a Deadline megjegyzi, hogy a T-Street “arra készül, hogy még idén elkészíti a Tőrbe ejtve-franchise harmadik részét a Netflix számára”. A jelentés azt is megemlíti, hogy a sorozat harmadik filmje egyelőre cím nélküli. A hírt a Netflix még nem erősítette meg.

A cím nélküli Tőrbe ejtve 3. rész már korábban zöld utat kapott, amikor a streamingszolgáltató megvásárolta a jogokat a terjesztésre, de a Netflix egyelőre nem árulta el, hogy mikor fogják bemutatni a franchise harmadik részét. 2021 márciusában a Netflix egy hatalmas, 450 millió dolláros üzlet keretében megszerezte a Tőrbe ejtve: Az üveghagyma és 3. rész jogait. Akkoriban azt is megerősítették, hogy Daniel Craig mindkét folytatásban visszatér a központi detektív szerepében, illetve Johnson vezeti a forgatást.

Az utolsó hír 2023 októberében érkezett a folytatásról, amikor Johnson a The Wrapnek adott interjúban elmondta: “a sztrájk alatt nyilvánvalóan nem tudtam dolgozni [a Tőrbe ejtve 3. részén], és most, hogy vége, teljes erővel belevetettem magam, és így halad a munka” A fejemben megvan a premissza, megvan a helyszín, megvan, hogy mi lesz a film” – tette hozzá. “Már csak meg kell írni azt az átkozott dolgot.”

Benoit Blanc két egymástól független rejtélyes nyomozása hatalmas siker volt. A Box Office Mojo számításai szerint az első film 2019-ben világszerte lenyűgöző 310 millió dolláros bevételt hozott; Az üveghagyma sikerét kicsit nehezebb számszerűsíteni, tekintve, hogy a Netflix mutatta be a filmet, és mindössze egy hétig játszották korlátozottan az amerikai mozikba, mielőtt online mindenki számára elérhetővé vált.

Tőrbe ejtve
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

A tűzben edzett férfi
Sorozatok

A Netflix bejelentett A tűzben edzett férfi sorozatadaptációjának főszereplőjét és rendezőjét

Az A tűzben edzett férfi visszatér, ezúttal sorozat formájában a Netflixen.

Tomb Raider Netflix
Sorozatok

Ősszel új formában tér vissza Lara Croft

Premierdátumot kapott a Tomb Raider: The Legend of Lara Croft anime sorozat.