Főoldal Filmek A producerek még hozzá sem fogtak megtervezni James Bond jövőjét
Filmek

A producerek még hozzá sem fogtak megtervezni James Bond jövőjét

Szomorú hír ez a James Bond-rajongóknak, mert a jelek szerint nagyon messze vagyunk a következő filmtől.

408
007 Nincs idő meghalni
Forrás: Sony Pictures

Daniel Craig távozásával új fejezet kezdődik. Az utóbbi időben több pletykát is olvashattunk, hogy ki lehet majd Craig utódja, többek között bedobták Aaron Taylor-Johnson nevét is, de rendszerint Henry Cavill neve is feltűnik a 007-es szerepére. A franchise producerei még nem tettek egy bejelentést sem, és úgy tűnik, hogy nagyon sokat kell várnunk.

Barbara Broccoli producer legutóbbi interjújában elárulta, hogy a vezetők még nem dugták össze a fejüket, hogy megvitassák és megtervezzék a franchise jövőjét, miközben lassan két éve már annak, hogy a 007 Nincs idő meghalni bemutatásra került a mozikban. A The Guardian újságnak adott interjújában kitért rá, hogy nagy feladat előtt áll a kreatív csapat, mert nemcsak Craig utódját kell bemutatni és többéves tervet kidolgozni, hanem figyelembe kell venni, hogy az elmúlt 20 évben a világ is megváltozott.

A filmek tükrözik azt a kort, amelyben élnek [a szereplők], és nagyon-nagyon nagy út áll előttünk, hogy újra kidolgozzuk a következő fejezetet, és még el sem kezdtük.

Barbara Broccoli

Ahogy arra korábban már utaltak, az egyik legnagyobb kihívást az jelenti, hogy megtalálják és bemutassák az új karaktert. Az évtizedek alatt ezt többször is megtették, de a világ folyamatosan változik, és ehhez alkalmazkodniuk kell.

“Visszaemlékszem a James Bond: Aranyszemre, amikor mindenki azt mondta, hogy ‘a hidegháborúnak vége, [berlini] a fal leomlott, Bond halott, nincs szükség Bondra, az egész világon béke van, és most már nincsenek gonosztevők’ – és fiam, ez tévedés volt!”.

A Bond-franchise 2021-ben az Amazonhoz került, amikor a világ egyik legnagyobb vállalata megvásárolta a Metro-Goldwyn-Mayer katalógusát, de Broccoli hangsúlyozta, hogy a streaming ellenére a jövőben is filmvásznon fogják bemutatni James Bond kalandjait.

Az Amazon a jövő hónapban mutat be egy Bond-témájú műsort a saját Prime Video streamingszolgáltatóján. A 007: Road to a Million című sorozatban kilenc versenyzőpáros fizikai és pszichológiai kihívásokban teszi próbára magát Bond-ihlette helyszíneken, miközben versenyez az egymillió fontos nyereményért. A műsorban felcsendülnek majd a híres Bond-témák.

007 Nincs idő meghalni
Forrás: Sony Pictures

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Christopher Nolan
Filmek

Christopher Nolantől azt kérdezték, elvállalná-e egy James Bond-film rendezését

Sokan szeretnék, ha Christopher Nolan igent mondanak egy James Bond-filmre, de a...

Taron Egerton
Filmek

Taron Egerton reagált azokra a pletykákra, hogy ő lesz a következő James Bond

Sok rajongója van, aki szeretné, ha a Kingsman sztárja lenne a következő...