Főoldal Filmek Még nincs meg Daniel Craig utódja, de a James Bond producerei legalább 10 évig számolnak az utódjával
Filmek

Még nincs meg Daniel Craig utódja, de a James Bond producerei legalább 10 évig számolnak az utódjával

Még nagyon messze vagyunk a következő James Bond-filmtől.

363
James Bond

A James Bond-producerek, Barbara Broccoli és Michael G. Wilson elmondták, hogy keresik az új 007-es színészt, aki legalább egy 10 éves szerződést kap majd. Miután Daniel Craig a tavaly bemutatott 007 Nincs idő meghalni című filmben végleg szögre akasztotta a szmokingot, az MGM most új főszereplőt keres a franchise főszerepére.

A 007-es film producerei egy korábbi interjúban már kifejtették, hogy milyen elvárásai vannak az új színésszel szemben, aki majd Daniel Craig utódja lehet, illetve azt is elárulták, hogy milyen messze vannak attól, hogy megállapodjanak az új James Bond személyében – nagyon messze mutatják még be a következő filmet a mozikban.

A Variety-nek nyilatkozva Barbara Broccoli és Michael G. Wilson beszámolt arról, hogy jelenleg is keresik az új 007-es ügynököt, és ahogy az várható volt, hogy a készítők nem egy filmre szóló szerződés szeretnének kötni a leendő utóddal, hanem legalább 10 évig a szerephez láncolnák. A producerek elárulták, hogy még “korai szakaszban” vannak Daniel Craig utódjának keresésében. “A helyzet az, hogy ez még néhány évbe fog telni” – mondta Broccoli az új Bond megtalálásának ütemezéséről, hozzátéve, hogy “amikor Bondot választjuk, az egy 10-12 éves elkötelezettség” jelent majd.

Barbara Broccoli az interjú során kifejtette azt is, hogy az új Bond megtalálása azt jelenti számukra, hogy olyasvalakit kell találni erre a szerepre, aki nem csak egy filmet, hanem a franchise teljes újragondolását is képes a vállán vinni.

Ezért van az, hogy amikor az emberek azt kérdezik: “Ó, kit fogtok szerezni?”, akkor nem csak arról van szó, hogy egy színészt kell találni egy filmhez. Hanem az újragondolásról, és arról, hogy ‘Hová visszük a filmet? Mit akarunk kezdeni a karakterrel?’. És ha ezt már kitaláltuk, ki a megfelelő személy az adott újjáalakításra? … De ez egy nagy elkötelezettség. Nem csak néhány hónapos forgatásról van szó.

Barbara Broccoli

Daniel Craig csaknem 15 éven keresztül játszotta az ikonikus angol kém szerepét a filmvásznon, és sokak szerint a valaha volt legjobb volt James Bond szerepében. Az elvárások nagyok, éppen ezért ez a nagy várakozás. Barbara Broccolinak és Michael G. Wilsonnak nem lesz könnyű dolga, hogy megtalálják Craig utódját, és úgy tűnik, hogy a másik oldalról is fontos az elszántsák, mert 10-12 évre biztosan el kell köteleznie magát majd a színésznek.

007 Nincs idő meghalni

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

007 Nincs idő meghalni
Filmek

A producerek még hozzá sem fogtak megtervezni James Bond jövőjét

Szomorú hír ez a James Bond-rajongóknak, mert a jelek szerint nagyon messze...

Christopher Nolan
Filmek

Christopher Nolantől azt kérdezték, elvállalná-e egy James Bond-film rendezését

Sokan szeretnék, ha Christopher Nolan igent mondanak egy James Bond-filmre, de a...