Főoldal Filmek Az angol bulvárlap lehozta, hogy ki lesz a következő James Bond
Filmek

Az angol bulvárlap lehozta, hogy ki lesz a következő James Bond

A gyilkos járat egyik sztárja lehet a következő James Bond.

173
James Bond

A Ha/Ver és a Kraven, a vadász sztárja lehet az első számú jelölt a következő James Bond szerepére, ha hihetünk egy új jelentésnek. A hírt az angol The Sun hozta le hétvégén, és mivel bulvárlapról beszélünk, erősen megkérdőjelezhető a hír, de a lapnál úgy tudják, hogy Aaron Taylor-Johnson “lenyűgözte a Bond-franchise főnökét, Barbara Broccolit a Pinewood stúdióban tartott próbán”.

A 2021-es 007 Nincs idő meghalni jelentette Daniel Craig James Bond szerepének végét, amikor a film végén a főhős feláldozta magát. A megható befejezés nem hagyott kiskaput a visszatérésre, véglegesen lezárta azt a korszakot. A franchise készítői már keresik az utódját, de ahogy fogalmaztak, nem szeretnék elkapkodni a kiválasztást. A producereknek komoly elvárásaik vannak az új színésszel szemben, pontosan meghatározták, hanyas éveiben járjon a jelölt, mivel teljesen új irányba szeretnék terelni a filmszéria jövőjét, és ezt csak úgy tudják kivitelezni, ha hosszú évekre magukhoz láncolják az új Bondot alakító színészt.

Daniel Craig utódjával kapcsolatban több név is felmerült, kezdve Idris Elba nevén keresztül egészen Henry Cavillig, a probléma csak annyi velük, hogy már “kiöregedtek” a szerepből, fiatalabb színészt keresnek. De lehet nem kell keresni már, mert állítólag “Aaron szeptemberben elment egy próbafelvételre, hogy ő legyen a következő Bond, és a producereknek és Barbarának nagyon tetszett” – tette hozzá egy bennfentes. “Most már ő az egyik befutó”.

Johnson ideális jelöltnek tűnik, tekintve, hogy még csak 32 éves, a producerek pedig a harmincas évei elején járót keresnek. “Próbáltunk már fiatalabbakat keresni a múltban. De az, hogy megpróbáljuk elképzelni, nem működik. Ne feledjük, Bond már egy veterán. Van már némi tapasztalata. Ő egy olyan ember, aki már megjárta a háborúkat, hogy úgy mondjam. Valószínűleg már a királyi légierőben is megfordult már vagy ilyesmi. Ő nem valami középiskolás kölyök, akit csak úgy felkérhetsz, és mehet a móka. Ezért működik egy harmincas éveiben járó színésszel a dolog.”

Egy másik érdekes beszélgetésre az egyik Los Angeles-i rendezvényen került sor, amit a The Hollywood Reporter készített a franchise vezető producerével. Az interjúban Barbara Broccoli részleteket nem árult el, csak arról beszélt, hogy még nem döntötték el, merre szeretnének továbblépni, mi legyen a történetszállal. Most ezzel szeretnének foglalkozni, s ha ez megvan, utána jöhet az új Bond kiválasztása.

Nem csak egy filmhez castingolunk valakit. Reményeink szerint legalább egy évtizedre magunkhoz láncoljuk a színészt. Ez egy nagy döntés, és még messze vagyunk attól, hogy ezt a döntést meghozzuk.

Barbara Broccoli

Daniel Craig 15 évig játszotta a brit titkosszolgálat ügynökét, és sokak szerint a valaha volt legjobb 007-est. Barbara Broccolinak és Michael G. Wilsonnak nem lesz könnyű dolga megtalálni az új főszereplőt, és nagyon az elvárások nemcsak a szereposztással, hanem a történettel kapcsolatban is.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

007 Nincs idő meghalni
Filmek

A producerek még hozzá sem fogtak megtervezni James Bond jövőjét

Szomorú hír ez a James Bond-rajongóknak, mert a jelek szerint nagyon messze...

Kraven, a vadász
Filmek

Aaron Taylor-Johnson szerint a Kraven, a vadász más lesz, mint bármelyik képregényfilm

A Kraven, a vadász főszereplőjét alakító Aaron Tayler-Johnsson és a rendező is...

Christopher Nolan
Filmek

Christopher Nolantől azt kérdezték, elvállalná-e egy James Bond-film rendezését

Sokan szeretnék, ha Christopher Nolan igent mondanak egy James Bond-filmre, de a...

Kraven, a vadász
Előzetesek

Magyar szinkronos előzetest kapott a Kraven, a vadász

Magyar szinkronnal is elérhető a Kraven, a vadász első előzetese.