Főoldal Filmek A következő James Bond-film a sorozat “teljes újragondolása” lesz
Filmek

A következő James Bond-film a sorozat “teljes újragondolása” lesz

Rossz hír a rajongóknak, hogy nagyon sokat kell várnunk a következő James Bondra.

499
007 Nincs idő meghalni

A tavaly bemutatott 007 Nincs idő meghalni című filmmel egy korszak lezárult, Daniel Craig elköszönt a szerepétől, és új ügynököt választanak a következő filmre. A franchise producere korábban úgy fogalmaztak, hogy szeretnének egy pici szünetet tartani, hogy a legutóbbi rész méltó emléket állítson Craig karaktere előtt, aki feláldozta magát.

A 007-es következő kalandja teljesen új irányba viszi majd a sorozatot. Barbara Broccoli producer szerint a 26. Bond-film újra bemutatja majd azt, hogy ki is James Bond… de egyelőre még nem találtak színészt a szerepére, sőt nagyon távolinak tűnik, hogy újra moziban lássuk az MI6 titkos ügynökét – árulta el a Deadline kérdésére.

Senki sincs versenyben. Dolgozunk rajta, hogy mihez kezdjünk vele, ezt még átbeszéljük. Nincs még forgatókönyv, és addig nem is tudunk előállni vele, amíg nem döntjük el, hogyan közelítjük meg a következő filmet, mert valójában ez a Bond újbóli bemutatásáról fog szólni. Újra feltaláljuk, hogy ki is ő valójában, és ehhez idő kell. Azt mondanám, hogy a forgatásig még legalább két év van hátra.

Barbara Broccoli

Persze Broccoli korábban azt nyilatkozta, hogy a következő James Bond keresése 2022-ben kezdődik, miután Craig drámai távozása találgatásokra adott okot, hogy ki lesz a világ legnagyobb kéme a nyomában.

Egyáltalán nem gondolkodunk ezen. Azt akarjuk, hogy Daniel [Craig] megkapja az ünneplés idejét. Jövőre már a jövőn fogunk gondolkodni.

Craig először a 2006-os Casino Royale című filmben alakította Bondot, majd újra eljátszotta a 007-es ügynököt a 2008-as A Quantum csendje, a 2012-es Skyfall és a 2015-ös Spectre – A Fantom visszatér című filmekben. A felsorolt filmek együttesen több mint 3,1 milliárd dolláros bevételt hoztak globálisan a jegypénztáraknál.

007 Nincs idő meghalni
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

007: Quantum of Solace game
Játékok

Nagyon közel áll a Hitman fejlesztőihez az új James Bond játék

Zökkenőmentes volt az átmenet a két ügynök között.

007 Nincs idő meghalni
Filmek

A producerek még hozzá sem fogtak megtervezni James Bond jövőjét

Szomorú hír ez a James Bond-rajongóknak, mert a jelek szerint nagyon messze...

Christopher Nolan
Filmek

Christopher Nolantől azt kérdezték, elvállalná-e egy James Bond-film rendezését

Sokan szeretnék, ha Christopher Nolan igent mondanak egy James Bond-filmre, de a...