Wide Screen
Filmek

Hangulatos kulisszák mögötti előzetest kapott a Bond 25

Egy hivatalos betekintővideót kaptunk a Bond 25 forgatásáról, amit jelenleg éppen Jamaicán forgat Cary Fukunaga rendező.

Az utóbbi hetekben több gond is hátráltatta a Bond franchise jubileumi rész forgatását, hiszen előbb Danny Boyle rendező mondott nemet a munkára, majd kisebb gond támadt a forgatókönyvvel, amit pár nappal a forgatás előtt kezdtek átírni, majd menet közben Daniel Craig szenvedett bokasérülést, ami miatt hetekre leálltak a munkával. Az elmúlt héten pedig már arról olvashattunk, hogy a munkák részben azért haladnak ennyire lassan, mert Cary Joji Fukunaga késő éjszakákba nyúlóan nyúzza a Red Dead Redemption 2. videojátékot.

Ma reggel azonban a stúdió egy hangulatos kis forgatási előzetessel örvendeztette meg a Bond franchise rajongóit. A képsoroknak hála betekintést kaptunk a Bond 25 (még nem jelentették be a filmcímét) munkálataiba, és egy rövid pillantást kaptunk Daniel Craig által alakított főhősről, Jeffrey Wright színész Felix Leiter nevű karakteréről, valamint Lashana Lynch titokzatos szerepéről is.

A filmhez kiadott hivatalos szinopszis a következő:

Bond maga mögött hagyta az ügynökséget, és Jamaicán élvezi a békés életet. Azonban élete egyszer és mindenkorra megváltozik, mikor régi barátja, Felix Leiter a CIA-tól segítséget kér. küldetése, hogy megmentse az elrabolt tudóst, ám a vártnál sokkal nehezebb feladatok elé állítják James Bondot, útja pedig egy titokzatos gazemberét keresztezi, aki halálos új technológiával van felfegyverkezve.

A Bond 25 bemutatóját 2020. április 8-ára tűzték ki, melynek gazfickóját a friss Oscar-díjas Rami Malek játssza majd a már felsorolt sztárokkal karöltve.

Még több a témában...

Lehetséges, hogy kiszivárgott a Bond 25 cselekménye

Kévés Bence Mihály

Daniel Craig ismét James Bond lesz

Kévés Bence Mihály

Megtalálták Daniel Craig utódját, a következő James Bondot?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább