Főoldal Filmek Matt Damon is szerepet kaphat a Thor: Love and Thunderben?
Filmek

Matt Damon is szerepet kaphat a Thor: Love and Thunderben?

Most éppen melyik karaktert figurázza majd ki?

50
Matt Damon

Érdekes információk övezik a Thor: Love and Thunder című alkotást. Az elmúlt hónapokban több izgalmas hír is napvilágot látott a folytatással kapcsolatban. Taika Waititi még 2019 nyarán jelentette be a filmet, amiben Natalie Portman karaktere, Jane Foster is visszatér A Hatalmas Thor szerepében. De ez csak a kezdet volt, mert az elmúlt időben több régi és új karakterről is olvashattunk.

Külföldi értesülések szerint Matt Damon múlt héten landolt Ausztráliában. Mint arról a news.com.au lap beszámolt hétvégén, Damon családjával együtt megérkezett Ausztráliába a forgatás helyszínére. A lap úgy tudja, hogy a sztár magánrepülője Sydneyben ért földet vasárnap délelőtt, majd közvetlenül egy privát létesítménybe szállították át őket, hogy ott töltsék le a kötelező 14 napos házi karantént.

Damon az érkezés után az egyik interjúban úgy fogalmazott, már nagyon várták, hogy hazatérhessenek a szigetországba.

Annyira izgatott vagyok, hogy a családommal együtt felkereshetjük ausztráliai otthonunkat a következő hónapokban. Az ausztrál filmesek profizmusokról ismertek világszerte, és örömmel dolgozom együtt velük, és ezért megéri 14 napos karanténba vonulni.

Matt Damon

Damon szerepe egyelőre rejtély a filmben, de ne feledjük, hogy legutóbb sem kapott sok játékidőt. Legutóbb a Thor: Ragnarökben játszotta az egyik „színházi előadásban” a Csínytevés istenét, Lokit. Nem tudni, hogy ezúttal nagyobb szerepet kap-e, vagy most is csak egy vendégszerepet kelt életre a filmvásznon.

Az eddigi ismereteink alapján a Thor: Love and Thunder felér egy Bosszúállók-filmmel, ahogy arra tavaly ősszel egy bennfentes is hivatkozott. Portman csak az egyik nagy visszatérő, hiszen Jaimie Alexander még télen megerősítette, hogy Lady Sif szerepében visszatér, sőt, a Bosszúállók: Végjáték után a Galaxis Őrzőit is látjuk majd. Chris Pratt mellett, Vin Diesel és Pom Klementieff is Ausztráliában tartózkodik már. Kevin Feige pedig azt erősítette meg, hogy Christian Bale kapta a főgonosz szerepét.

A sztori központi karaktere Thor és Jane lesz, ahogy arra a film címe is utal. Natalie Portman korábban már elszólta magát, hogy melyik történetet fogják feldolgozni ezúttal. A képregényekben Jane Fosternél rákot diagnosztizálnak, ez pedig megmagyarázza azt is, hogyan tér vissza a mennydörgés istenének az életébe – Thor volt szerelme megmentésére siet -, és hogyan válik Thorrá.

Thor: Thunder and Love bemutatóját 2022. május 6-ára halasztották.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet
Filmek

Gareth Edwards szerint “sok pontatlanságot” olvashattunk a Zsivány Egyes pótforgatásáról

Több pletykát is olvasni lehetett a Zsivány Egyes forgatásáról.

Taylor Swift Ryan Reynolds
Filmek

A Deadpool 3. sztárjaival szurkolt Taylor Swift – már spekulálnak az énekesnő cameójáról

Arról spekulálnak a rajongók, hogy melyik karaktert játszhatja majd Taylor Swift a...

Fűrész X
Filmek

A Fűrész X megkapta a legdurvább korhatár-besorolást a magyar mozikban

A Fűrész X annyira durva lett, hogy csak 22 és 5 óra...

Fűrész X
Filmek

A szomszédok kihívták a rendőrséget a Fűrész X vágójára, sikoltozásra lettek figyelmesek

A Fűrész X rendezője elárulta, hogy vágás közben a rendőrség kopogtatott az...