Natalie Portman

Natalie Portman karaktere, Jane Foster új képességekre tesz szert a Thor: Love and Thunder folytatásban

Alig néhány hét választ el bennünket a forgatástól.

A Marvel Studios mindenkit meglepett tavaly nyáron, amikor bejelentették a Thor franchise negyedik részét. Az igazi szenzációt azonban nem a folytatás híre jelentette, hanem hogy a Thor: Sötét világ után visszatér Natalie Portman karaktere, Jane Foster. Múltkor már fél mondatokat ejtettek arról, hogy Jane melyik történetét adaptálják a képregényekből, de ez még nem minden.

Natalie Portman után már Christian Bale is megérkezett Ausztráliába, a Thor: Love and Thunder forgatás helyszínére. A munka hamarosan kezdetét veszi, ahogy arról Chris Hemsworth nem olyan rég beszélt. A tervek szerint januárban már forog a film, így az előttünk álló hetekben valószínűleg záporozni fognak a casting hírek és más érdekességek a történettel kapcsolatban. Portman már elszólta magát, hogy a Mighty Thor történetét vették alapul Jane esetében, most pedig azt árulta el, hogy karaktere olyan új képességre tesz szert, amiket korábban Thor-nál láttunk.

A The Kelly Clarkson Show vendége volt Portman, ahol a műsorvezető rákérdezett arra is, hogy Lady Thor-hoz hasonlóan Jane Foster is új képességek birtokába jut majd a filmben? Bár a színésznő nem adott konkrét választ arra, hogy milyen erőre tesz szert a filmben, inkább csak azt fejtegette, hogy saját maga kovácsa lesz a filmben. A sztár korábban már elárulta, hogy a folytatás egyszerre lesz vicces és buta, valamint hogy nemcsak a lányok számára fontos, hogy szuperhősök legyenek, akikre felnéznek, hanem a fiúk számára is, hogy felnézzenek rájuk és ezekben a szerepekben nőket is lássanak.

Szóval, valóban képességek birtokába jut Jane. Ez nem teljesen ugyanaz, mint Thor esetében, hanem saját verzióként kell elképzelni, és Hatalmas Thor-nak hívják.Natalie Portman

A képregényekben Janes Fosternél rákot diagnosztizálnak, ez pedig megmagyarázza azt is, hogyan tér vissza a mennydörgés istenének az életébe – Thor volt szerelme megmentésére siet -, és hogyan válik Thorrá.

Thor: Thunder and Love bemutatóját 2022. február 11-ére halasztották.

Thor Natalie Portman
Total
1
Shares
Previous Article

FEJTÁGÍTÓ: A Marvel legújabb könyve Tony Stark és a Végtelen Kövek kapcsolatáról is említést tesz

Next Article

Egy PlayStation reklám lebuktatta a Gran Turismo 7 megjelenési dátumát

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!