Thor Taika Waititi

Chris Hemsworth megerősítette, hogy januártól forog a Thor: Love and Thunder

Év elején elcsattan a csapó.

A Marvel Studios még 2019 nyarán bejelentette a Thor: Ragnarök folytatását. A bemutatóra eredetileg már jövő ősszel sor került volna, ám a koronavírus-járvány átírta a Marvel ütemezését, s ezért egy évvel eltolták a bemutatót. Néhány hete Jane Foster szerepében visszatérő Natalie Portman már megérkezett Ausztráliába, a film forgatási helyszínére, s úgy tűnik, a vártnál sokkal hamarabb elkezdik forgatni a negyedik részt.

A főszereplőt alakító Chris Hemsworth megerősítette, hogy a munkálatokra januártól kerül sor. Az ausztrál színész a Swisse Vitamins & Supply cégnek mesélte el a hírt, miközben még arra is kitért, hogy a filmben Jane Fostert rákkal diagnosztizálják, és ennek a történetét adaptálja a képregényekből, amire korábban már Portman is utalt egy interjúban.

Hemsworth a beszélgetésben arra is kitért, mennyire izgalmas, hogy Taika Waititi rendező az új részt és a karaktert is új irányba tereli, miután a rajongók vad és drámai dolgokat várnak el a Mennydörgés istenétől a legutóbbi megjelenése után. Dicsérte a szereplőgárda többi tagját, valamint Taika Waititi rendezőt is, aki elmondása szerint még mindig csiszolja a forgatókönyvet.

Már most forgatnám, de nyilvánvalóan mindent eltoltak, és így januárban kezdem a forgatást. Negyedik alkalommal, a negyedik Thor-filmet, és szerintem a nyolcadik vagy kilencedik alkalommal egy Marvel-filmben. Szóval nagyon izgatott vagyok, próbálok valami mást csinálni. Tudjátok, a legutóbbi három film rányomta bélyegét a karakterre, miután a karakter egy másik oldalát bemutattuk. Most a rajongók hatalmas drámai változásokra számítanak, ilyen formában várják tőlünk a filmet. Visszakaptuk Taika Waititi-t, ugyanazt a rendezőt, aki jelenleg is a forgatókönyvön dolgozik. Natalie Portman és Tessa Thompson is szerepelni fog ebben a filmben. Fantasztikus színészekkel, stábbal és szereplőgárdával találkozunk.Chris Hemsworth

A színész egy másik interjúban azt is megerősítette, hogy a negyedik rész után is marad Thor szerepében, nem váltják le, nem adja át helyét a visszatérő Portman-nek. A negyedik Thor-filmet már jövő novemberben bemutatták volna, azonban a COVID miatt a filmet 2022. február 11-ére tolta a Marvel Studios.

Thor: Ragnarök
Total
9
Shares
Previous Article
Die Hard

Bruce Willis titokban leforgatta a Die Hard széria következő részét, vagy ez is csak egy jól sikerült reklámvideó?

Next Article
The Batman

Három másik gonosztevőre is kaptunk utalást a The Batman legújabb forgatási fotóin

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!