Thor: Ragnarök

Chris Hemsworth a Thor: Love and Thunder után is marad Thor szerepében a Marvel Moziverzumban

A Thor negyedik része után is velünk marad.

Az elmúlt időben érdekes spekulációk láttak napvilágot, hogy a Thor: Love and Thunder után mi lesz Thor sorsa a Marvel Moziverzumban. Sokan úgy gondolták, hogy a film után a mennydörgés istene szögre akasztja pörölyét, pontosabban Thor szerepét átadja Natalie Portmannek, aki a Thor: Sötét világ után hamarosan visszatér Jane Foster bőrében.

Taika Waititi még tavaly nyáron a San Diego-i Comic-Con alatt jelentette be a Thor franchise negyedik részét, és hatalmas meglepetésre Portman is visszatér majdnem 10 év után. A színpadon Waititi még a mjölnirt is átnyújtotta a színésznőnek, majd a Hatalmas Thorként hivatkoztak Portman karakterére, szóval a kérdés adott, ő lesz Chris Hemsworth utódja? A Tyler Rake: A kimenekítés főszereplőjét kérdezték erről, hogy mit gondol a jövőről, van számára maradás a Marvel Moziverzumban, vagy a következő részben átadja szerepét a színésznőnek.

Az Elle Man szeretett volna válaszokat kapni Chris Hemsworth-től, aki a lapnak megerősítette, hogy a Thor trilógia után sem mond le szuperhős státuszáról, egy ideig még marad Thor szerepében.

Megőrültél?!! Nem megyek én nyugdíjba. Thor ehhez túl fiatal. Csak 1500 éves vagyok. Ez határozottan nem az a film, amiben elköszönnék a brandtől. Legalábbis remélem.

Hemsworth nem bocsátkozott részletekbe a film történetével kapcsolatban, hogy Waititi milyen őrült ötlettel állt elő, ám nagyon hálás, hogy a film ilyen nagyszerű forgatókönyvet kapott.

Miután elolvastam a szkriptet, elmondhatom, hogy nagyon izgatott vagyok. Biztos vagyok benne, hogy sok szeretet és villám kap helyet ebben a produkcióban. Örülök, hogy mindazok után, ami a Bosszúállók: Végjátékban történt, még mindig a Marvel Moziverzum része lehetek, és folytathatjuk Thor történetét. Természetesen nem mondhatok semmit erről, de érdekességként elárulhatom, hogy a Thor: Ragnaröknél sokkal szórakoztatóbb volt olvasni a forgatókönyvet, és ez valamit bizonyít, mert az a film zseniális volt.

A rendező korábban úgy fogalmazott, hogy olyan elborult lett a film forgatókönyve, mint ha egy tizenévest leültettek volna az íróasztalhoz, és minden olyan dolgot belepakolt volna, ami tetszett. A folytatást eredetileg jövő ősszel mutatták volna be, ám a járvány miatt csak 2022. 02. 11-én kerül a mozikba.

Total
2
Shares
Previous Article

Hamarosan érkezik az Alien Isolation hivatalos regényváltozata

Next Article
Kampókéz

Ismét elhalasztották a Kampókéz bemutatóját, de ezúttal még dátumot sem kapott

Related Posts