Voltaképpen a Thor: Love and Thunder olyan lesz, mint egy Bosszúállók 5.

Bosszúállók, gyülekező!

Úgy tűnik, hogy Taika Waititi rendezőtől a Thor: Love and Thunder sokkal nagyobbat szól majd, mint azt előzetesen sejteni lehetett, hiszen bennfentes forrás arról árulkodott, hogy már a Marvel Studios is úgy tekint a folytatásra, mint egy Bosszúállók 5. részre, köszönhetően a nagyszerű és nagy szereplőgárdának.

A The Hollywood Reporter osztott meg egy listát a Marvel Studios 2021-es terveiről, és ebből egyértelműen úgy jött le, hogy a Thor franchise negyedik része nagyobb volumenű alkotás lesz, mint amire számíthattunk. Bár szigorú titoktartás előzi meg a filmet, az már kiderült Natalie Portman-nek köszönhetően, hogy a Hatalmas Thor képregényt adaptálják, amiben rákot diagnosztizálnak Jane Fosternél. Néhány napja pedig azt is megtudtuk, hogy Chris Pratt is csatlakozik a forgatáshoz, mint Űrlord, de Vin Diesel is Ausztráliába tart a forgatás helyszínére. Szóval az Őrzőkből sem lesz hiány a filmben.

A bennfentes csak úgy hivatkozott a folytatásra, mint a következő Bosszúállók-filmre, ami elnézve az eddigi szereplőgárdát, nem véletlen.

A Thor: Love and Thunder tetemes szereplőgárdával várja a forgatást Ausztráliában, amire az egyik bennfentes úgy hivatkozott, mint egy Bosszúállók 5., hála a csapatnak.

Egy készülő alkotást nem először hasonlítanak Bosszúállók 5. részéhez, mert hasonlóan nagyszabású alkotásnak ígérkezik a Marvel Kapitány 2. is. Ez részben arra is választ ad, hogy miért nem jelentettek be új Bosszúállók-filmet tavaly nyáron. A jelek szerint a Marvel Studios más módszert talált arra, hogy miként lehet sorakozóra hívni a hősöket. A Bosszúállók franchise pihenőre ment, de ennek ellenére is el leszünk kényeztetve a sztároktól és hősöktől egy-egy filmben az elkövetkező néhány évben.

Az oldal azt is megjegyezte, hogy A Hangya 3. forgatása valamikor 2021-ben veszi kezdetét, valamint James Gunn várhatóan már a jövő év elején bekapcsolja a kamerákat A galaxis őrzői vol. 3.-nál.

Bosszúállók: Végjáték
Total
52
Shares
Previous Article

TESZT: Sackboy: A Big Adventure

Next Article
Thor Űrlord

Chris Hemsworth keményen készül a Thor: Love and Thunder forgatására, és természetesen Chris Pratt sem hagyta szó nélkül

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!