Űrlord

Chris Pratt Űrlord szerepében visszatér a Thor: Love and Thunder című folytatásban

Űrlord a Thor: Love and Thunder legújabb szereplője.

Zárjuk a hetet egy rendkívül izgalmas hírrel, miszerint A galaxis őrzői franchise sztárja, Chris Pratt is csatlakozik a Thor: Love and Thunder című folytatás szereplőgárdájához. A nagy hírről a The Hollywood Reporter számolt be elsőként, hogy a Bosszúállók: Végjáték után, de még A galaxis őrzői vol. 3. előtt Chris Pratt újra felveszi Űrlord jelmezét. Egyelőre arról még nem esett szó, hogy Űrlordon kívül az Őrzők többi tagját is viszont látjuk a filmben, vagy Chris Pratt egyedüli vendégszereplője lesz az utazásnak.

Vin Diesel korábban már elszólta magát, hogy az Őrzőket is látni fogjuk a negyedik Thor-filmben, de abból a beszélgetésből nem derült ki, hogy mindenkit, vagy csak bizonyos szereplőket látunk Waititi alkotásában. Bár a Végjáték után logikus lépésnek tűnik visszahozni legalább néhány képkockára mindenkit, hiszen a Bosszúállók története azzal végződött, hogy Thor a Benatar fedélzetén elhagyta a Földet. A Thor: Love and Thunder bejelentés pillanatában James Gunn azt is tisztázta, hogy a Thor 4. sztorija megelőzi A galaxis őrzői vol. 3. részt.

Egyre zsúfoltabb Waititi stábja, miután az állandó karakterek mellett visszatérők, és sok újat karaktert is látunk majd. A Thor franchise negyedik részével kapcsolatban több érdekes hír is napvilágot látott már. Még tavaly nyáron kiderült, hogy Natalie Portman visszatér Jane Foster szerepében, aki egy interjúban elárulta, hogy a Hatalmas Thor képregények történetét dolgozzák fel a filmvásznon, de Christian Bale titokzatos szerepére is többen kíváncsiak. Bár a filmet jövőre szerették volna bemutatni, a koronavírus-járvány keresztülhúzta az ütemezést, ezért egy évvel eltolták a premiert, a forgatásra pedig valamikor jövő év elején kerül sor, ahogy arról Chris Hemsworth beszámolt nemrég.

Thor: Thunder and Love bemutatóját 2022. február 11-ére halasztották.

Total
1
Shares
Previous Article
Sasha Banks

Sasha Banks reagált a The Mandalorianben történő bemutatkozására

Next Article
Fekete Párduc

A Marvel Studios producere elárulta, hogy mi lesz Fekete Párduc sorsa

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!