Főoldal Filmek Jaimie Alexander megerősítette, hogy Lady Sif szerepében visszatér a Thor: Love and Thunderben
Filmek

Jaimie Alexander megerősítette, hogy Lady Sif szerepében visszatér a Thor: Love and Thunderben

Talán még Loki-sorozatban is feltűnik.

765
Jaimie Alexander Lady Sif

Miután Lady Sif egyszerűen kimaradt a Thor franchise harmadik részből, kész visszatérni Taika Waititi rendezőtől a Thor: Love and Thunder című folytatásban. Lady Sif karakteréről már több pletykát is olvashattunk az utóbbi időben, de csak most kapott megerősítést a visszatérés, s talán még Loki című Disney+ sorozatban is kap egy vendégszerepet.

A Deadline számolt be elsőként visszatéréséről, hogy Jaimie Alexander is csatlakozott a Thor: Love and Thunder impozáns szereplőgárdájához, megismételve Lady Sif szerepét. Thor barátja hiányzott a Thor: Ragnarökből, majd évekre nyoma veszett a karakternek a Marvel Moziverzumban, legutoljára 2013-ban a Thor: Sötét világban láthattuk őt.

Lassan kezd Bosszúállók-film méretet ölteni a negyedik Thor-film. Természetesen a főszereplőt ezúttal is Chris Hemsworth játssza, aki már keményen készül a visszatérésre, mások mellett pedig Tessa Thompson (Valkűr), valamint Natalie Portman is visszatér Jane Foster szerepében. Tegnap éjjel pedig megerősítést kapott, hogy Christian Bale lesz a főgonosz, az a Gorr the God Butcher, akit a Marvel 2013-ban mutatott be. Rajtuk kívül pedig Taika Waititi író és rendező Korgot fogja még életre kelteni, de Chris Pratt (Űrlord) és Vin Diesel (Groot) is feltűnik a Galaxis Őrzőiből.

Sokan úgy gondolják, hogy Lady Sif nemcsak itt, hanem majd a Loki-sorozatban is kaphat egy cameo szerepet, de ezek csak kósza hírek, nem megerősített. A Thor: Love and Thunder forgatása jövő hónapban veszi kezdetét Ausztráliában, és a korábbi bejelentéssel ellentétben nem 2022 elején, hanem csak 2022. május 6-án kerül a mozikba.

lady sif in thor 2
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események