Christian Bale

Kevin Feige megerősítette, hogy kit játszik Christian Bale a Thor: Love and Thunder folytatásban

Végre megerősítést kapott Christian Bale Thor 4.-es szerepe is.

Nem túlzás kijelenteni, hogy éjjel nem győztük tartani az iramot a Marvel Studios bejelentéseivel, hiszen annyi információt kaptunk az előttünk álló projektekről. A stúdió előzetest húzott elő Sam és Bucky sorozatához, a Loki-sorozat is előzetest kapott, és láttuk az első képkockákat a Ms. Marvel-ből is.

De fontos bejelentéseket kaptunk a filmeknél is. Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke bejelentette, hogy Christian Bale is csatlakozik az univerzumhoz. A Thor: Love and Thunder munkálatai 2021 januárjában kezdődnek, amihez most csatlakozott A sötét lovag-trilógia egykori sztárja is. Bale a Marvel Moziverzumban egy bizonyos Gorr the God Butcher néven ismert gazember szerepében csatlakozik hozzájuk.

Jason Aaron és Esad Ribic karakterével először a Thor: God of Thudner #2 számában találkoztak a rajongók, amit még 2013 januárjában mutattak be. Gorr the God Butcher gyökerei nem nyúlnak vissza régre, viszonylag ő is egy friss karakter, és hamarosan ő is bemutatkozik a filmvásznon.

Szigorú titoktartás övezi a Thor franchise negyedik alkotását, mindössze annyit tudunk, hogy a film többnyire a Hatalmas Thor képregényeket dolgozza fel, amiben Natalie Portman visszatér Jane Foster szerepében. A szkripten Taika Waititi rendező Jennifer Kaytin Robinson íróval dolgozott, és ha minden jól megy, akkor 2022. május 6-án fogják bemutatni ezt az őrült kalandot, ami még a Thor: Ragnaröknél is elborultabb lesz.

Total
1
Shares
Previous Article
Ms. Marvel

Megmutatták az első jeleneteket a Ms. Marvel Disney+ sorozatból

Next Article
A Hangya és a Darázs

Leleplezték A Hangya 3. címét, megerősítették Kangot és még Kathryn Newton szerepéről is lehullt a lepel

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!