Margot Robbie

Margot Robbie ígéri, hogy nagyon csajos lesz A Karib-tenger kalózai reboot

Ezúttal a csajoké lesz a főszerep A Karib-tenger kalózaiban.

A Disney tervéről nem először olvashatunk, hogy A Karib-tenger kalózai franchise rebootot kap, és mindezt Johnny Depp nélkül. A tervekről először majdnem két éve hallottunk először, hogy A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszújának kudarca után új alapokra helyezik a széria jövőjét. Először a Deadpool íróival gondolták papírra vinni az új történetet, de kreatív különbségre hivatkozva visszatántorogtak a feladattól.

A főszereplő terén is komoly változás történt. A korábbi részek főszereplőjét alakító Johnny Depp kiszáll, helyét pedig egy női főszereplő veszi át. Korábban Karen Gillian nevét pletykálták, de végül a szerepet Margot Robbie kapta meg. A nagy hírről még nyáron olvashattunk, majd miután mindenki lehozta a hírt, egy interjúban szerették volna megkérdezni erről a színésznőt is, aki habozott bármit elárulni a projektről, most azonban megerősítette a hírt.

Miközben új filmjét, a Dreamland-et reklámozta Robbie, az interjúban kitért A Karib-tenger kalózai rebootra is, illetve hogy mit várhatunk Christina Hodson írónő forgatókönyvétől. A Ragadozó madarak sztárja szerint az új film csajos erőtől fog duzzadni.

Nagyon sok benne a női energia. Még túl korai beszélni a filmről. Nyilvánvalóan imádom Christinát [Hodson]. Nem én vagyok A Karib-tenger kalózai egyik producere, szóval én hátradőlök, és megvárom a fejleményeket. Nagyon, nagyon izgatottan várjuk, hogy egy kulcsfontosságú női elemet adjunk ehhez a világhoz.Margot Robbie

A korábbi kommünikékből és Robbie nyilatkozatából világossá vált, hogy az új rész egy eredettörténet lesz tele új szereplőkkel, vagyis a női főszereplős történet nem egy spin-off lesz, ami több szálon kapcsolódik majd a fősodorhoz. A legszebb az egészben, hogy a Disney egy másik AKTK projekten is dolgozik a Csernobil-sorozat éléről Craig Mazin rendezővel és a korábbi A Karib-tenger kalózai részt jegyző Ted Elliot íróval. Tehát egyszerre két különálló film is kilátásban van, melyek a jövőben egyszer még keresztezhetik is egymást. Egyelőre nem tudni, hogy mikor látjuk az új film(ek)et.

Margot Robbie
Total
1
Shares
Previous Article

Utolsó epizódjával jelentkezett a Cyberpunk 2077 videósorozata

Next Article
The Walking Dead

Februárban jönnek a The Walking Dead tizedik epizódjának extra részei

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!