Margot Robbie

Margot Robbie lesz az új A Karib-tenger kalózai főszereplője

A Karib-tengert is meghódítja Margot Robbie?

Percekkel korábban robbant a hír, miszerint a Ragadozó madarak főszereplőjét is alakító Margot Robbie lesz a Disney új A Karib-tenger kalózai főszereplője, miután nagy valószínűséggel kijelenthető, hogy Johnny Depp elköszönt Jack Sparrow szerepétől. Bár korábban arról is volt szó, hogy esetleg a Jumanji és A galaxis őrzői sztárja kapja a szerepet, a The Hollywood Reporter értesülései szerint az elbűvölő Margot Robbie lesz a Karib-tenger rettegett új kalóza. Ahogy arról már több hír is szólt, ezúttal egy női kalóz tartja majd rettegésben a tengert. A lap úgy tudja, hogy Robbie másodmagával érkezik, ugyanis Christina Hodson írja a forgatókönyvet, akivel a DC csajos filmjén is dolgozott, illetve Hodson írta az ŰrDongó-film szkriptjét is.

A cselekményt továbbra is szigorú titoktartás előzi meg, de több forrás is megerősítette, hogy a Disney köti az ebet a karóhoz, és továbbra is kitartanak a széria újraindítása mellett, vagyis Robbie főszereplésével készülő új film egy eredettörténet lesz, mintsem egy spin-off az előző részek karaktereivel, köztük Jack Sparrow ismert kalózzal.

A projektet eredetileg még a Deadpool írópárosa kapta, ám kreatív különbség miatt átadták a munkát a Csernobil-sorozat készítőinek, így jelenleg Craig Mazin dolgozik a veterán Ted Elliott íróval közösen. A film munkálatait természetesen ezúttal is Jerry Bruckheimer felügyeli majd, mint vezető producer, aki mind az öt filmnél ott volt. A producer néhány hete úgy fogalmazott, hogy nem biztos benne, hogy Deppnek lesz szerepe az új filmben, de még ők sem döntötték el, hogy mihez kezdjenek Sparrow kapitánnyal. Bár a készítők nem erősítették meg, Depp 2018-ban kijelentette, hogy a franchise számára itt véget ért, miután A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja minden szempontból kudarcot vallott, nyomasztó kritikákat mutatott fel, és még a rajongók is megkérdőjelezték az ötödik részt, hiszen az egyik legnagyobb büdzséből gazdálkodó film alig több mint 794,8 millió dollárt hozott világszerte.

Jack Sparrow Johnny Depp
Total
22
Shares
Previous Article

A Naughty Dog vezetője nyilatkozott, kap-e DLC kiegészítőt a The Last of Us Part II

Next Article
Campbell Scott

Campbell Scott csatlakozott a Jurassic World 3. forgatásához, aki a Jurassic Park egy elfelejtett karakterét játssza

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!