Főoldal Filmek A Karib-tenger kalózai producere sem biztos benne, hogy Johnny Depp visszatér a folytatásban
Filmek

A Karib-tenger kalózai producere sem biztos benne, hogy Johnny Depp visszatér a folytatásban

Ha már Jerry Bruckheimer, A Karib-tenger kalózai producere is ezt mondja, akkor tényleg Johnny Depp nélkül készül az új film.

515
Jack Sparrow

Ha már Jerry Bruckheimer, A Karib-tenger kalózai producere is ezt mondja, akkor tényleg Johnny Depp nélkül készül az új film.

A Karib-tenger kalózai története legalább annyira kaotikus, mint amilyen sikeres. Bár a Disney sokáig nem hitt a projektben, az első film szó szerint berobbant, s ezzel bebiztosította a folytatásokat, és nem utolsó sorban Johnny Depp is Jack Sparrow szerepével vált Hollywood egyik legnagyobb csillagává. Sajnos azonban mind a franchise, mind pedig a csillag hírneve megkopott az elmúlt 17 évben.

Az első három film hatalmas bevételt hozott a stúdiónak, ám akárcsak az első résznél, a folytatások ugyanúgy nem győzték meg a kritikusokat, és a széria legutolsó része pedig egyenesen bukás volt. A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja nemhogy kritikákban, de még a mozik kasszáinál is rosszul teljesített, ami okot adott a Disneynek, hogy újragondolja a folytatást. Már dolgoznak a hatodik részen, ami állítólag egy reboot lesz egy női főszereplővel, de még senki sem tudja megmondani, hogy Jack Sparrow visszatér-e benne.

A Collider készített interjút Jerry Bruckheimer producerrel, de mindössze annyit sikerült kihúzni belőle, hogy az új film vázlatán már dolgoznak, de ez minden, amit most elárulhat:

Egy vázlaton dolgozunk épp, és remélem, hogy rövidesen elkészülünk vele, és miután átadtuk a Disneynek, tetszeni fog nekik.

Jerry Bruckheimer

Még 2018-ban hallottunk, hogy a Deadpool írói, Rhett Reese és Paul Wernick egy új filmen dolgoznak, de végül kreatív különbség miatt távoztak a projektről. Majd később a nagysikerű Csernobil-sorozattól Craig Mazin és Ted Elliott csatlakozott, s jelenleg velük dolgoznak a reboot forgatókönyvén. A legnagyobb kérdés a szkripttel, hogy szerepel-e benne Jack Sparrow, mert hétről-hétre változik az álláspont ezzel kapcsolatban. Legutóbb már arról lehetett hallani, hogy Johnny Deppnek van keresnivalója a történetben, de mi az igazság?

Nem tudjuk, egy kis ideje már dolgozunk rajta. Perpillanat a fejlesztés alatt álló filmmel kapcsolatban nem vagyunk benne biztosak, hogy Johnny szerepelni fog benne. Szóval meglátjuk.

Ki hogy értelmezi a producer szavát, de mi a sorokból azt vesszük ki, még ha szerepelni is fog a filmben, akkor nagy valószínűséggel vendégszerepet kap, de a történet főszereplője egy új kalóz lesz. Erről pedig már izgalmas pletykákat lehetett olvasni, hogy Karen Gillan lehet a befutó a Redd nevű női kalóz szerepére.

Jack Sparrow Johnny Depp
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

A Karib-tenger kalózai
Filmek

Kiszemelték az új A Karib-tenger kalózai főszereplőjét

Az egyik A Karib-tenger kalózai főszereplőjét már keresik a hírek szerint.

A Karib-tenger kalózai
Filmek

A Disney vevő A Karib-tenger kalózai “furcsa” forgatókönyvére

Készül az új A Karib-tenger kalózai, de vajon Jack Sparrow kapitánnyal?