Jack Sparrow

A Disney már megint A Karib-tenger kalózai rebootján dolgozik

A Disney nem hagyja veszni az egyik legértékesebb filmszériáját, A Karib-tenger kalózait, hiszen a legfrissebb hírek szerint ismét a rebooton dolgoznak.

A Disney nem hagyja veszni az egyik legértékesebb filmszériáját, A Karib-tenger kalózait, hiszen a legfrissebb hírek szerint ismét a rebooton dolgoznak.

A mikiegeres cég még nem mondott le A Karib-tenger kalózai rebootjáról, ami érthető is, hiszen egy vidámparki látványosságból az egyik legsikeresebb filmszériájává nőtte ki magát. A Disney korábban a Deadpooltól Paul Wernick és Rhett Reese forgatókönyvírókkal dolgozott a projekten, de máig tisztázatlan okokra hivatkozva a páros lelépett, s ezzel megpecsételte a franchise jövőjét.

Egészen eddig, ugyanis a Deadline értesülései szerint a franchise újraindításán most a nagysikerű Csernobil-sorozattól Craig Mazin és Ted Elliott (Aladdin, A nemzet aranya: Titkok könyve) írópáros dolgozik, és ahogy arról korábbi cikkek is szóltak, új vizekre eveznek majd, vagyis Jack Sparrow és Johnny Depp párosától búcsút intünk, aligha látjuk kedvenc kapitányunkat a folytatásban. Úgy tudni, hogy a produceri feladatokat ezúttal Jerry Bruckheimer látja el.

A mostani történet kísértetiesen hasonlít az egy évvel korábbihoz, amikor a Disney azzal kereste meg a Deadpool és a Zombieland íróit, hogy egy új történettel rukkoljanak elő A Karib-tenger kalózai franchisehoz. Egy évvel később a stúdió újabb kísérletet tesz a franchise felélesztésére, bár sok rajongó és köztük a korábbi részekben szerepet kapott színészek sem értenek egyet a Disney döntésével, hogy Johnny Depp karaktere nélkül szeretnék folytatni a történetet. Pletykák szerint az új rész főszereplőjét a Disneyland és Disney Word kalandparkok Redd kalóznőjéről mintázzák majd.   

Redd
Total
31
Shares
Previous Article

JÁTÉKTESZT: GRID

Next Article
Star Wars: Skywalker kora Ren lovagjai

Luke Skywalker és Kylo Ren korábban együtt harcoltak a Ren lovagjai ellen

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!