Főoldal Filmek A Karib-tenger kalózai két színésze osztotta meg gondolatait a Johnny Depp nélküli folytatásról
Filmek

A Karib-tenger kalózai két színésze osztotta meg gondolatait a Johnny Depp nélküli folytatásról

A széria két korábbi szereplője osztotta meg a gondolatát a franchise jövőjéről, ami Johnny Depp nélküli készül.

76
Jack Sparrow

A széria két korábbi szereplője osztotta meg a gondolatát a franchise jövőjéről, ami Johnny Depp nélküli készül.

A Karib-tenger kalózai sorozat a története során eddig 4.5 milliárd dollárt hozott a Disney számára, amely figyelemreméltó teljesítmény, főleg annak függvényében, hogy a filmek alapötletét egy vidámparkbéli látványosság szolgáltatta. Még a legutóbbi darab, A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja is termelt világszerte megközelítőleg 800 millió dollárt, ám sokáig úgy tűnt, hogy a közeljövőben nem igazán várható új projekt a franchise berkein belül. Legalább egy félresikerült újraindítása volt már a sorozatnak a közelmúltban, úgy tűnik tehát, hogy a Disney számára, ha nem is elsődleges cél, de mindenképp egy megfontolandó alternatíva a franchise felélesztése. A stúdió mindezt azonban Johnny Depp nélkül képzeli el.

Jack Sparrow kapitány egészen idáig a filmek arca volt, ezek után nehéz elképzelni, hogy hogyan is működhetne egy új film az 56 éves színész nélkül. Nemrégiben lehetőségem nyílt néhány olyan színésszel beszélgetni, akik feltűntek A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka első részben, a nekik szegezett kérdéseim pedig leginkább a széria Depp nélküli folytatásáról szóltak. Vince Lozano, aki egy bombázó kalózt, Jacoby-t játszotta a filmben, úgy gondolja, hogy lenne ráció valami markánsan új elindításában, ám nagy hiba lenne, ha Jack Sparrowt egy másik színésszel akarnák eljátszatni.

A folytatással kapcsolatos pletykák egyelőre egyértelműen azt mutatják, hogy amennyiben Johnny Depp távozik, akkor a legendás kalózkapitány is, ám mivel nagyon kevés konkrét információval rendelkezünk, igazán semmilyen eshetőséget sem szabad kizárni. Vince Lozano hozzátette, hogy van néhány olyan karakter, például Batman, akit számtalan színész eljátszott már, és mindannyian hozzátettek valami újat a figurához. Jack Sparrow egyelőre biztosan nem olyan, mint Batman, de talán egy napon olyanná válhat.

Néhány kérdést feltehettem Martin Klebbának is, aki Marty karakterét alakította az összes részben. A színész első gondolata pedig az volt, hogy Depp egyértelműen pótolhatatlan. Gyakorlatilag Sparrow kapitány, illetve Depp volt a franchise éltető ereje. Hozzátette, hogy amennyiben egy új főszereplőben gondolkodik a stúdió, mindenképp egy nagy nevű színészre lesz szükség ahhoz, hogy a rajongók egyáltalán esélyt adjanak az elkövetkezendő filmeknek.

Nem csupán a fentebb említett két színész az, akik szeretnék látni Depp visszatérését, a rajongók számtalan petíciót indították már, melyben követelik a Disneytől az 56 éves színész visszahozatalát.

Mióta a Rhett Reese, és Paul Werninck által alkotott írócsapat a kilépés mellett döntött, nem túl sok információval rendelkezünk, hogy a Disney milyen irányba hajózik tovább, ám a franchise túl sikeres ahhoz, hogy a mikiegeres cég egyszerűen lemondjon róla.

Egyelőre nem tudhatjuk, hogy utoljára hallottunk-e Jack Sparrow kapitányról, ám arra jó esély mutatkozik, hogy valamilyen formában újra vitorlát bonthatunk majd a kalózokkal.

Jack Sparrow Johnny Depp

Szerző

Fiatal korom ellenére régóta a mozgókép nagy szerelmese vagyok, de itt leginkább a sorozatok képzik rajongásom tárgyát.

%s Hozzászólás

Közelgő események

Még több a témában...

Az ördögűző: A hívő
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek Az ördögűző: A hívő premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg Christopher Nolan új filmjét, Az ördögűző folytatását.

Mancs Őrjárat: A szuperfilm
Filmek

Box Office: Az Alkotó és a Fűrész X se tudta megszorongatni a Mancs Őrjáratot

A Mancs Őrjárat vitte a hétvégét, egy eredeti sci-fi és egy horror...

Disney
Filmek

A Disney-mesék és filmek valóságos helyszíneinek TOP 30-as listája

Kiadták a TOP 30-as listát, amivel találkozhatták a Disney-mesékben és filmekben.

Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet
Filmek

Gareth Edwards szerint “sok pontatlanságot” olvashattunk a Zsivány Egyes pótforgatásáról

Több pletykát is olvasni lehetett a Zsivány Egyes forgatásáról.