Főoldal Filmek Kiszemelték az új A Karib-tenger kalózai főszereplőjét
Filmek

Kiszemelték az új A Karib-tenger kalózai főszereplőjét

Az egyik A Karib-tenger kalózai főszereplőjét már keresik a hírek szerint.

621
A Karib-tenger kalózai

A hírek szerint a Disney nem hagyott fel azzal, hogy visszahozza A Karib-tenger kalózai című filmsorozatát. A stúdió párhuzamosan két filmet is fejleszt, egy női főszereplős filmet Margot Robbie főszereplésével, illetve egy másik filmet, amelyben még Johnny Depp is visszatérhetne. Erre valljuk be, vajmi kevés esélyt látunk a történtek után.

Még 2020-ban röppent fel a zavaros hír, hogy a Disney két különálló A Karib-tenger kalózai-filmet is fejleszt párhuzamosan. A producerek akkor megerősítették, hogy egyik film sem kötődik a franchise eredeti részeihez, amelynek főszereplője Johnny Depp volt. Margot Robbie állítólag még mindig várja a forgatókönyvet Christina Hodsontól, eközben Craig Mazin, és a franchise korábbi írója, Ted Elliot már előrébb tart, ők már a főszereplőt keresik.

Daniel Richtman bennfentes tudomása szerint mindkét projekten dolgozik a Disney, sőt, a legfrissebb pletykák szerint az FX A mackó című sorozatból ismerős Ayo Edebiri játszhatja a reboot főszereplőjét.

A projektet eredetileg a Disneyland fő kalózára, Reddre szabták volna, és állítólag A galaxis őrzői sztárja, Karen Gillan volt a befutó a szerepre, most azonban úgy tűnik, hogy a tervek azóta megváltoztak, és egy fekete női főszereplőt szeretnének. A filmről azt beszélik továbbá, hogy középpontban “egy fiatalabb kalózcsapat áll, akik egy rejtett kincset keresnek”.

Sok pletykát olvashattunk arról is, hogy legalább az egyik projekt “nyitva hagyhatja az ajtót” a Depp által alakított Jack Sparrow kapitány visszatérése előtt, de semmi konkrétum, a cselekmények részleteit elzárták mélyen a tenger fenekén a kíváncsi szemek elől.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

6 Hozzászólások

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Marvel's Spider-Man 2
PlayStation

A Marvel’s Spider-Man lett minden idők legsikeresebb szuperhősös játéka

A Disney vezérigazgatója ismertette a videójátékos eredményeket és terveket.

Előzetesek

Bejelentették a Vaiana folytatását, a premierdátummal együtt

Maui és Vaiana hamarosan újra útra kelnek! Itt az első teaser előzetes...

Fortnite Marvel
BREAKINGJátékok

A Disney milliárdokat fektet a Fortnite videójátékba

A Disney több évre szóló milliárd dolláros üzletet kötött az Epic Games-szel.