Főoldal Filmek A Disney vezetője szerint prioritást élvez A Karib-tenger kalózai, és kitér Johnny Depp lehetséges visszatérésére is
Filmek

A Disney vezetője szerint prioritást élvez A Karib-tenger kalózai, és kitér Johnny Depp lehetséges visszatérésére is

Johnny Depp mégis visszatér Jack Sparrow kapitány szerepében?

77
A Karib-tenger kalózai

A Disney egyik vezetője megerősítette azt, amit gyakorlatilag már hónapok óta tudunk, hogy Hollywood legnagyobb stúdiója máson sem dolgozik, hogy A Karib-tenger kalózai-franchise mielőbb visszatérjen, vagyis a széria újjáélesztésén dolgozik. A folytatással kapcsolatban több kérdés is felmerült már, és az egyik legégetőbb kérdés, mi lesz Jack Sparrow kapitánnyal?

A Walt Disney Studios Motion Picture Production elnöke, Sean Bailey a The New York Timesnak adott interjújában elmondta, hogy A Karib-tenger kalózai újraindítása prioritást élvez a vállalat számára, amellett, hogy számos klasszikus animációs rajzfilmet dolgoznak fel élőszereplős formában, legutóbb A kis hableány jelent meg.

“Úgy gondoljuk, hogy van egy igazán jó, izgalmas történetünk, amely tiszteleg a korábbi filmek előtt, de van valami új mondanivalója is” – mondta Bailey. Természetesen a rajongók mellett az újságíró is szeretett volna választ kapni, hogy Jack Sparrow kapitány szerepében visszatérhet-e Johnny Depp, hogy ismét ő irányítsa a Fekete Gyöngyöt, erre viszont csak annyit felelt Bailey: “egyelőre bizonytalan”.

Tavaly arról számoltak be, hogy Depp úgy sétált el a forgatásról, hogy nem áll szándékában visszatérni. A színész 100 millió dolláros rágalmazási perbe keveredett egy véleménycikk miatt, amelyet volt felesége, Amber Heard írt a The Washington Postban, a témája pedig a családon belül történt állítólagos erőszak volt, amelyet végül Depp megnyert. A per során keresztkérdések során Depp elismerte, hogy a Disney hat nappal a véleménycikk megjelenése után kirúgta őt A Karib-tenger kalózaiból. A színész odáig ment, hogy azt mondta, “semmi a világon” nem fogja rávenni, hogy újra eljátssza Jack Sparrow kapitányt a Disneynél.

Jerry Bruckheimer, A Karib-tenger kalózai-filmek régi producere tavaly úgy fogalmazott, hogy Deppet nem kötik a hatodik filmhez és annak folytatásához, de bizonytalan, hogy látjuk-e a Kapitány a jövőben, vagyis nem zárta ki annak lehetőségét, hogy Depp mellékszereplőként térjen vissza. Azt gyakorlatilag kijelenthetjük, ha lesz új film, annak főszereplője biztosan nem Depp lesz, de a rajongók kedvence még visszatérhet támogató, mellékszereplő formájában.

Az említett film mellett készül egy női főszereplős spinoff is, amelynek főszereplőjét Margot Robbie játssza. Ezzel kapcsolatban több hír is megjelent, hogy zátonyra futott a projekt, ám ezeket Bruckheimer cáfolta, hogy nem tettek le a filmről, és továbbra is a történetre összepontosítanak.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Godzilla Kong ellen
Filmek

A két Titán találkozását láthatjuk a Godzilla x Kong: The New Empire poszterén

Godzilla és Kong találkozását láthatjuk a Godzilla x Kong: The New Empire...

Joker: Folie à Deux
Filmek

A Joker: Folie à Deux rendezője új képet osztott meg a szakadó esőben álldogáló Joaquin Phoenix karakteréről

Pontosan egy év múlva mutatják be a mozikban a nagysikerű Joker folytatását.

Az ördögűző: A hívő
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek Az ördögűző: A hívő premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg Christopher Nolan új filmjét, Az ördögűző folytatását.

Mancs Őrjárat: A szuperfilm
Filmek

Box Office: Az Alkotó és a Fűrész X se tudta megszorongatni a Mancs Őrjáratot

A Mancs Őrjárat vitte a hétvégét, egy eredeti sci-fi és egy horror...