Főoldal Filmek Még nem kell temetni a Margot Robbie főszereplésével készülő A Karib-tenger kalózait
Filmek

Még nem kell temetni a Margot Robbie főszereplésével készülő A Karib-tenger kalózait

Dolgoznak A Karib-tenger kalózai folytatásán, egyszerre két filmen is.

506
Margot Robbie

Múlt hónapban Margot Robbie úgy fogalmazott a Vanity Fairnek, hogy a női főszereplős új A Karib-tenger kalózai meghalt, nem fogják elkészíteni, most azonban Jerry Bruckheimer producer pontosított a színésznő kijelentésén, hogy még nem kell temetni a franchise rebootját.

A Collidernek adott interjújában Bruckheimer elmondta, hogy a női főszereplővel készülő film sorsáról egyáltalán nem döntöttek még, magyarul a projektet nem seperték szőnyeg alá, és ha összeáll a forgatókönyv, benne van Margot Robbie, akkor talán a Disney zöld utat enged a projektnek.

Úgy gondolom, hogy egy bizonyos ponton visszatérünk ehhez a forgatókönyvhöz. Két különböző történetet dolgoztunk ki, és a női főszereplős élvez nagyobb előnyt, úgyhogy azon dolgozunk, hogy megpróbáljuk elkészíteni.

Jerry Bruckheimer

Bruckheimer kifejtette, hogy a női főszereplővel készülő filmmel párhuzamosan egy másik készülő kalózprojektet is írtak, de végül úgy döntöttek, hogy a Robbie-filmet háttérbe szorítják a másik film javára, amíg leforgatják azt, és majd utána visszatérnek a női főszereplős filmhez. A készülő hatodik filmről nem sokat tudni, de Ted Elliott és Craig Mazin közösen írják a forgatókönyvet. Elliott jegyezte az első négy A Karib-tenger kalózai-film forgatókönyvét, Mazin pedig az HBO nagysikerű Csernobil című minisorozatán dolgozott mint alkotó.

Robbie női főszereplésével a filmet először 2020 nyarán jelentették be Elliott és Mazin rebootja mellett. 2020 júniusában megerősítették, hogy Robbie lesz a főszereplője, a történeten pedig a Ragadozó madarak írója, Christina Hodson dolgozik.

Bruckheimer még májusban megerősítette a Sunday Timesnak, hogy akkor még mindkét projekt fejlesztés alatt állt. “Igen, beszélünk Margot Robbie-val. Két A Karib-tenger kalózai forgatókönyvet fejlesztünk – egyet vele, egyet nélküle” – magyarázta a producer. “[Johnny Depp visszatér?] Egyelőre nem. A jövő még nem dőlt el”.

Amikor a múlt hónapban a Vanity Fair meginterjúvolta a színésznőt, Robbie a következőt mondta: “Volt egy ötletünk, és egy ideje, már régóta dolgoztunk rajta, hogy inkább egy női főszereplő legyen – nem teljesen női főszereplő, csak egy másfajta történet -, amiről úgy gondoltuk, hogy nagyon király lett volna. De azt hiszem, nem akarták megcsinálni.”

Röviden, még nem kell lemondani a női főszereplős filmről, elképzelhető, hogy valamikor bemutatják a mozikban, de az jól látszik, hogy a Disney dolgozik a franchise folytatásán. Az elmúlt napokban több oldal is lehozta, hogy Johnny Depp visszatér, ezt azonban egyik hivatalos forrás sem erősítette meg, inkább tűnik szenzációhajhászásnak.

Margot Robbie
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

A Karib-tenger kalózai
Filmek

A Disney még mindig nem mondott le arról, hogy elkészüljön A Karib-tenger kalózai Margot Robbie főszereplésével

Jerry Bruckheimer most megerősítette, hogy nem egy, hanem tényleg két különböző film...

Barbie
BREAKINGFilmek

A Loki rendezője és Margot Robbie közreműködésével készül az élőszereplős The Sims

Film készül a nagysikerű The Sims-videójátékból, méghozzá Margot Robbie főszereplésével.