Karen Gillan

A Disney kiszemelte A Karib-tenger kalózai reboot női főszereplőjét

Rég hallottunk már az új A Karib-tenger kalózai reboot projektről, ami új szereplőkre fókuszál majd, főszerepben egy színésznővel.

Rég hallottunk már az új A Karib-tenger kalózai reboot projektről, ami új szereplőkre fókuszál majd, főszerepben egy színésznővel.

Állítólag a Disney már kiválasztotta, hogy ezúttal kire szeretné bízni a franchise jövőjét, miután Johnny Depp nagy valószínűséggel kijelenthető, hogy nem tér többet vissza Jack Sparrow bőrében. A legfrissebb hírek szerint a mikiegeres cég tervei között szerepel, hogy a Jumanji: A következő szint és A galaxis őrzői blockbusterekből ismerős Karen Gillan nevével indítaná újra a sikertörténetet.

Nem tudni, hogy bármilyen hivatalos beszélgetésre sor került-e már, vagy a The Disinsider munkatársa néhány a Disneyvel kapcsolatban álló személytől hallotta az információt, hogy Karen Gillan első számú jelölt a főszerepre. Egy teória szerint a reboot főszereplője Redd kalóz lesz, aki hatalmas rajongásnak örvend Disneyland és Disney World kalandparkokban, de ez perpillanat nem több egy spekulációtól.

A stúdiónak sikerült leküzdenie a kezdeti nehézségeket, s a jelek szerint előrelépés is történt az ügyben. A reboot neve mellett egyelőre nincs rendező, azonban a nagysikerű HBO Csernobil-sorozat készítője, Craig Mazin és a korábbi A Karib-tenger kalózai filmet is jegyző Ted Elliot közösen írják a forgatókönyvet, miután a Deadpool filmszéria forgatókönyvírói kreatív különbségre hivatkozva távoztak a projekttől. A filmen dolgozik még továbbá Jerry Bruckheimer és Chad Oman is, ők mint producerek szálltak be a feladatba.

Hogy mikor valósulhat meg a film, még jó kérdés, mert rendező nélkül nehéz lesz, és a skót származású színésznő is aláírt egy nagy költségvetésű sci-fi/thriller filmre a Westworldből és a Breaking Badből ismerős Aaron Paul mellett.

Karen Gillan
Total
9
Shares
Previous Article

JÁTÉKTESZT: MotoGP 20

Next Article
Sikoly

Neve Campbell már tárgyal Sidney Prescott visszatéréséről az új Sikoly-filmben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!