Főoldal Filmek A Disney kiszemelte A Karib-tenger kalózai reboot női főszereplőjét
Filmek

A Disney kiszemelte A Karib-tenger kalózai reboot női főszereplőjét

Rég hallottunk már az új A Karib-tenger kalózai reboot projektről, ami új szereplőkre fókuszál majd, főszerepben egy színésznővel.

486
Karen Gillan

Rég hallottunk már az új A Karib-tenger kalózai reboot projektről, ami új szereplőkre fókuszál majd, főszerepben egy színésznővel.

Állítólag a Disney már kiválasztotta, hogy ezúttal kire szeretné bízni a franchise jövőjét, miután Johnny Depp nagy valószínűséggel kijelenthető, hogy nem tér többet vissza Jack Sparrow bőrében. A legfrissebb hírek szerint a mikiegeres cég tervei között szerepel, hogy a Jumanji: A következő szint és A galaxis őrzői blockbusterekből ismerős Karen Gillan nevével indítaná újra a sikertörténetet.

Nem tudni, hogy bármilyen hivatalos beszélgetésre sor került-e már, vagy a The Disinsider munkatársa néhány a Disneyvel kapcsolatban álló személytől hallotta az információt, hogy Karen Gillan első számú jelölt a főszerepre. Egy teória szerint a reboot főszereplője Redd kalóz lesz, aki hatalmas rajongásnak örvend Disneyland és Disney World kalandparkokban, de ez perpillanat nem több egy spekulációtól.

A stúdiónak sikerült leküzdenie a kezdeti nehézségeket, s a jelek szerint előrelépés is történt az ügyben. A reboot neve mellett egyelőre nincs rendező, azonban a nagysikerű HBO Csernobil-sorozat készítője, Craig Mazin és a korábbi A Karib-tenger kalózai filmet is jegyző Ted Elliot közösen írják a forgatókönyvet, miután a Deadpool filmszéria forgatókönyvírói kreatív különbségre hivatkozva távoztak a projekttől. A filmen dolgozik még továbbá Jerry Bruckheimer és Chad Oman is, ők mint producerek szálltak be a feladatba.

Hogy mikor valósulhat meg a film, még jó kérdés, mert rendező nélkül nehéz lesz, és a skót származású színésznő is aláírt egy nagy költségvetésű sci-fi/thriller filmre a Westworldből és a Breaking Badből ismerős Aaron Paul mellett.

Karen Gillan
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

CinemaCon Disney
Filmek

CinemaCon: A Walt Disney Studios bemutatója

Volt minden a Disney bemutatóján: majmok, szuperhősök, rajzfilmek, igaz történetek, borzongás.