Már biztos, hogy Johnny Depp nélkül készül A Karib-tenger kalózai reboot

A Disney filmekért felelős személy, Sean Bailey megerősítette, hogy Johnny Depp nem tér vissza A Karib-tenger kalózai franchise újraindításában.

A Disney filmekért felelős személy, Sean Bailey megerősítette, hogy Johnny Depp nem tér vissza A Karib-tenger kalózai franchise újraindításában.

Még októberben kaptuk a hír, miszerint a The Walt Disney vállalat egy új A Karib-tenger kalózai filmen dolgozik, és olyannyira új formában, hogy dobják az eddigi részeket, és újra nekimennek a franchise építésnek. Kezdetben még nem volt biztos, hogy a filmszéria legnagyobb színészének, Johnny Deppnek szerepet szánnak-e folytatásból, azonban a The Hollywood Reporternek adott interjúból sajnos biztossá vált, hogy Jack Sparrow végleg kihajózott a tengerre, s nem látjuk őt többet a vásznon.

Új energiát és életerőt akarunk hozni a franchiseba. Imádom a [Kalózos] filmeket, és részben ez az oka, hogy itt van Paul és Rhett, akik annyira érdekesek. Újra akarjuk rúgni az egészet. És ez az, amivel megbíztam őket.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Deadpool két íróját, Paul Wernicket és Rhett Reeset kérték fel, hogy dolgozzanak A Karib-tenger kalózai rebootján, ami a pletykák szerint egy női főszereplővel gazdagodik majd. Hangsúlyozzuk, ez csak pletyka, de többen is úgy gondolják, a Disney nem véletlen népszerűsíti a Redd nevű női kalózt az újonnan megépült kalandparkban. Összességében tényleg ráfér már egy ráncfelvarrás a franchisere, hiszen az utóbbi részek messze elmaradtak az első részek minőségeitől, Jack Sparrow neve is megkopott az idők alatt, s az új részekben inkább már csak asszisztált színésztársai mellett.

Total
15
Shares
Previous Article
A galaxis őrzői

Egy hajszálon múlott, hogy nem Adam McKay váltotta James Gunnt A galaxis őrzői vol. 3. élén

Next Article

Leleplezték Hobbs és Shaw közös Halálos iramban spin-off címét és sztoriját

Related Posts