Wide Screen
Image default
Filmek

Már biztos, hogy Johnny Depp nélkül készül A Karib-tenger kalózai reboot

A Disney filmekért felelős személy, Sean Bailey megerősítette, hogy Johnny Depp nem tér vissza A Karib-tenger kalózai franchise újraindításában.

Még októberben kaptuk a hír, miszerint a The Walt Disney vállalat egy új A Karib-tenger kalózai filmen dolgozik, és olyannyira új formában, hogy dobják az eddigi részeket, és újra nekimennek a franchise építésnek. Kezdetben még nem volt biztos, hogy a filmszéria legnagyobb színészének, Johnny Deppnek szerepet szánnak-e folytatásból, azonban a The Hollywood Reporternek adott interjúból sajnos biztossá vált, hogy Jack Sparrow végleg kihajózott a tengerre, s nem látjuk őt többet a vásznon.

Új energiát és életerőt akarunk hozni a franchiseba. Imádom a [Kalózos] filmeket, és részben ez az oka, hogy itt van Paul és Rhett, akik annyira érdekesek. Újra akarjuk rúgni az egészet. És ez az, amivel megbíztam őket.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Deadpool két íróját, Paul Wernicket és Rhett Reeset kérték fel, hogy dolgozzanak A Karib-tenger kalózai rebootján, ami a pletykák szerint egy női főszereplővel gazdagodik majd. Hangsúlyozzuk, ez csak pletyka, de többen is úgy gondolják, a Disney nem véletlen népszerűsíti a Redd nevű női kalózt az újonnan megépült kalandparkban. Összességében tényleg ráfér már egy ráncfelvarrás a franchisere, hiszen az utóbbi részek messze elmaradtak az első részek minőségeitől, Jack Sparrow neve is megkopott az idők alatt, s az új részekben inkább már csak asszisztált színésztársai mellett.

Még több a témában...

Jack Sparrow visszatért a legújabb A Karib-tenger kalózai posztereken

Kévés Bence Mihály

Amber Heard már az Igazság ligájára készül Londonban

Kévés Bence Mihály

Az író erősítette meg, hogy két önálló film lesz a Deadpool 3 és az X-Force

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább