Redd

Női főszereplőt kap A Karib-tenger kalózai reboot?

A legfrissebb értesülések szerint Jack Sparrow nem tér vissza, sőt, női főszereplőt kap A Karib-tenger kalózai reboot.

A legfrissebb értesülések szerint Jack Sparrow nem tér vissza, sőt, női főszereplőt kap A Karib-tenger kalózai reboot.

Néhány hete arról értesültünk, hogy a Disney már javában dolgozik A Karib-tenger kalózai következő részén, sajnos azonban egy teljesen új alapokra helyezve azt, vagyis rebootot kap a franchise. Paul Wernick és Rhett Reese a Deadpool írói jelenleg is dolgoznak a forgatókönyvön, amiből talán hiányozni fog a rajongók kedvence: Jack Sparrow. Sajnos nincs minden rendben Johnny Depp körül, az elmúlt időben több hír is szárnyra kapott a színészről, miszerint családon belüli visszaéléssel, a forgatásokkal kapcsolatos erőszakkal és erkölcstelen visszaéléssel kapcsolatban, így valószínűleg a Disney nem számol a későbbiekben a sztárral, ezért új főszereplőt kell találni a franchise élére.

Ami azt illeti, a Disneynek már jelöltje is van arra, hogy ki veheti át Jack Sparrow szerepét az újragondolt filmben. Ha hihetünk a híreszteléseknek, akkor egy Redd nevű kalóznő lehet a franchise új főszereplője, aki hatalmas rajongásnak örvend Disneyland és Disney World kalandparkokban. Elég világos, hogy a stúdiónak más tervei is vannak Redd női kalózzal, melyek túlmutatnak azon, hogy a rajongók szelfizzenek a női kalózzal a parkban.

Mikor októberben kiderült, hogy a Disney rebootolni fogja A Karib-tenger kalózait – hivatalosan ezt a stúdió még nem erősítette meg -, Stuart Beattie forgatókönyvírót arról kérdezték, mit gondol Johnny Depp karaktere, Jack Sparrow visszatér-e az új részben. Beattie annyit mondott, hogy szerinte Depp munkája befejeződött, és nem látjuk már őt a franchiseban:

Úgy gondolom, hogy nagyszerű munkát végzett. Nyilvánvalóan magáévá tette a karaktert, és az egyik leghíresebb karakterévé vált. A gyerekek világszerte imádták őt, akárcsak a karakterét, szóval szerintem nagyszerű volt neki és nekünk is, szóval nagyon, nagyon boldog örülök neki.

A női kalóz és Redd körül megjelent híreket kezeljük pletykaként, de talán hamarosan okosabb leszünk, és megtudjuk, hogy a Disneynek valóban komoly tervei vannak Redd kalózzal, vagy továbbra is marad a kalandparkok közkedvelt személye.

Total
11
Shares
Previous Article

Oscar Isaacnek rossz emlékei vannak az X-Men: Apokalipszis forgatásáról

Next Article
Eternals

Lelepleződtek a The Eternals karakterei?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!