Wide Screen
Image default
Filmek

Női főszereplőt kap A Karib-tenger kalózai reboot?

A legfrissebb értesülések szerint Jack Sparrow nem tér vissza, sőt, női főszereplőt kap A Karib-tenger kalózai reboot.

Néhány hete arról értesültünk, hogy a Disney már javában dolgozik A Karib-tenger kalózai következő részén, sajnos azonban egy teljesen új alapokra helyezve azt, vagyis rebootot kap a franchise. Paul Wernick és Rhett Reese a Deadpool írói jelenleg is dolgoznak a forgatókönyvön, amiből talán hiányozni fog a rajongók kedvence: Jack Sparrow. Sajnos nincs minden rendben Johnny Depp körül, az elmúlt időben több hír is szárnyra kapott a színészről, miszerint családon belüli visszaéléssel, a forgatásokkal kapcsolatos erőszakkal és erkölcstelen visszaéléssel kapcsolatban, így valószínűleg a Disney nem számol a későbbiekben a sztárral, ezért új főszereplőt kell találni a franchise élére.

Ami azt illeti, a Disneynek már jelöltje is van arra, hogy ki veheti át Jack Sparrow szerepét az újragondolt filmben. Ha hihetünk a híreszteléseknek, akkor egy Redd nevű kalóznő lehet a franchise új főszereplője, aki hatalmas rajongásnak örvend Disneyland és Disney World kalandparkokban. Elég világos, hogy a stúdiónak más tervei is vannak Redd női kalózzal, melyek túlmutatnak azon, hogy a rajongók szelfizzenek a női kalózzal a parkban.

Mikor októberben kiderült, hogy a Disney rebootolni fogja A Karib-tenger kalózait – hivatalosan ezt a stúdió még nem erősítette meg -, Stuart Beattie forgatókönyvírót arról kérdezték, mit gondol Johnny Depp karaktere, Jack Sparrow visszatér-e az új részben. Beattie annyit mondott, hogy szerinte Depp munkája befejeződött, és nem látjuk már őt a franchiseban:

Úgy gondolom, hogy nagyszerű munkát végzett. Nyilvánvalóan magáévá tette a karaktert, és az egyik leghíresebb karakterévé vált. A gyerekek világszerte imádták őt, akárcsak a karakterét, szóval szerintem nagyszerű volt neki és nekünk is, szóval nagyon, nagyon boldog örülök neki.

A női kalóz és Redd körül megjelent híreket kezeljük pletykaként, de talán hamarosan okosabb leszünk, és megtudjuk, hogy a Disneynek valóban komoly tervei vannak Redd kalózzal, vagy továbbra is marad a kalandparkok közkedvelt személye.

Még több a témában...

Képek árulkodnak a The Falcon and the Winter Soldier és A hihetetlen Hulk kapcsolatáról

Kévés Bence Mihály

Monica Rambeau ismét feltűnt a WandaVision forgatásán, miközben egy visszatérő karaktert is kiszúrtunk

Kévés Bence Mihály

A Hasbo megszellőztette, hogy mikor mutatják be a Ms. Marvel és Sólyomszem Disney+ sorozatokat

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon