Jack Sparrow Johnny Depp

Ennyit spórol a Disney, hogy Johnny Depp nélkül készít A Karib-tenger kalózai rebootot

Egyre biztosabb, hogy Johnny Depp, azaz Jack Sparrow kapitány nélkül A Karib-tenger kalózai franchise rebootja, amin még spórol is a Disney.

Egyre biztosabb, hogy Johnny Depp, azaz Jack Sparrow kapitány nélkül A Karib-tenger kalózai franchise rebootja, amin még spórol is a Disney.

A legfrissebb hírek szerint a Disney közel 90 millió dollárt spórol meg azzal, hogy Johnny Depp színész nélkül forgatja A Karib-tenger kalózai franchise következő részét, ami egy reboot lesz, tehát újraindítják a filmszériát, mindezt úgy, hogy a Disney az egyik leggazdagabb filmstúdió Hollywoodban. A stúdiónak aligha jelentene gondot kifizetni Deppet, de ezúttal nem kérnek a színészt ért sorozatos balhékból. A Disney még tavaly októberben jelentette be, hogy a Deadpool két íróját, Rhett Reese-t és Paul Wernick-et kérték fel, hogy írjon forgatókönyvet a 2003-ban vitorlát bontott franchisehoz, miután a 2017-ben bemutatott A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja a franchise legkevesebb bevételét hozta. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Johnny Depp, s az ő karaktere Jack Sparrow a kezdetek óta a franchise arca volt, de most nélküle készülhet el egy új rész, amire múlt hónapban a Disney előszereplős produkciók vezetője, Sean Bailey egy interjúban utalt. A Forbes úgy tudja, hogy a Disneynek ezzel a húzással mintegy 90 millió dollárral több maradna a zsebében, ami újabb ok, hogy Deppet száműzzék a filmből.

Hatékony módját választották, hogy maximalizálják A Karib-tenger kalózai következő rész nyereségét azzal, hogy Deppet eltávolítják az egyenletből, aminek gyártási költsége az elmúlt években meglehetősen megnőtt. A 2011-es A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken 378,5 millió dolláros költségvetéssel a franchise legnagyobb összegét emésztette fel, míg ezzel szemben a Salazar bosszúját „csak” 230 millió dollárból forgatták. Ezt a számot tovább lehet csökkenteni Depp 90 millió dolláros fizetésével, s így a reboot A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka 140 milliójával rúgna labdába. A siker azonban még így sem garancia, merész húzás ez.

Jack Sparrow Johnny Depp

Total
1
Shares
Previous Article
Cassian Andor

Ősszel kezdődik a Cassian Andor minisorozat forgatása

Next Article
2019 legjobban várt 10 játéka

2019 legjobban várt tíz játéka

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!