x
Játékok

Milyen lesz a 2020-as év a Ubisoft szempontjából?

Az előzetes hírek szerint nagyon megtolják a jövő évi megjelenéseket a franciák.

Milyen lesz a 2020-as év a Ubisoft szempontjából?
  • Publishedoktóber 25, 2019

Az előzetes hírek szerint nagyon megtolják a jövő évi megjelenéseket a franciák.

Tegnap derült égből villámcsapásként jött a hír, hogy a The Last of Us part II-t egy picit eltolják, és nem tudják tartani a beígért februári megjelenést. Még fel sem ocsúdtunk a sokkból, mikor a Ubisoft is bejelentette, hogy bizony ők sem a bejelentett dátumokon fogják megjelentetni a nagy tavaszi játékaikat. Hogy mi áll ezek mögött? A franciák csalódottak voltak a két mostanában kiadott AAA-s játékuk fogadtatásával. Elérhetők a befektetői konferenciák elhangzottak, amelyek ezt mondják ki:

” A két utolsó AAA-s címünk alulteljesített a várakozásainkhoz képest, főleg értékesítési szempontból. Továbbá még a The Division 2-t a kritikák egészen jónak vélték, addig a Ghost Recon Breakpoint kritikái elkeserítőek voltak és nem érték el az általunk várt szintet. Összegezve egyik játék sem tudta teljesíteni azt a potenciált, ami benne volt.”

Ilyen szavak mellett nem csoda, ha tolják egy picit a játékokat és próbálnak nem félkész műveket kiadni. Azonban elhangzott más érdekes dolog is a Ubisoft-tól. Megemlítették a konferencián, hogy a következő pénzügyi évben (ez az intervallum 2020 április és 2021 március között értendő) a Watch Dogs Legion, a Rainbow Six Quarantine és a Gods&Monsters mellett még két be nem jelentett AAA cím is érkezni fog. Nem szeretnénk spekulációkba belemenni, de valószínűleg az egyik ilyen egy új Assassin’s Creed lesz. Mindenesetre eléggé telített lesz a franciák jövő évi játékfelhozatala, amelyet már nagyon várunk.

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.