Jack Sparrow Johnny Depp

Távoztak a Deadpool forgatókönyvírói A Karib-tenger kalózai reboot projektről

Egyelőre tisztázatlan okok miatt Paul Wernick és Rhett Reese távozott A Karib-tenger kalózai reboot projekttől.

Egyelőre tisztázatlan okok miatt Paul Wernick és Rhett Reese távozott A Karib-tenger kalózai reboot projekttől.

Tavaly októberben számoltunk be a hírről, miszerint a Disney új A Karib-tenger kalózai filmen dolgozik Rhett Reese és Paul Wernick forgatókönyvírókkal, akik korábban a Zombieland és a Deadpool szkriptjéért voltak felelősök. Az elmúlt években a filmszéria sokat veszített erejéből, de bukásról akkor sem beszélhetünk, mert mind A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken, mind A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja szépen hozott a stúdió konyhájára, azonban Johnny Depp gázsijáról nem tudtak megegyezni, így inkább a széria újraindítása mellett döntött a Disney. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A Deadline értesülései szerint a projekt megfeneklett most, miután Reese és Wernick távozott a projektről. A Disney filmrészleg vezetője, Sean Bailey teljesen odáig volt a forgatókönyvíró párosért, az ő érdeme volt, hogy Reese és Wernick csatlakozott A Karib-tenger kalózai rebootra, de most meghiúsulni látszik a terv, mert tisztázatlan okok miatt a szkriptírók távoztak.

A kérdés ezek után most az, hogy találnak-e új forgatókönyvírót a projektre, vagy hagyják elhajózni a franchiset, s meghagyják a múltnak A Karib-tenger kalózai eddigi részeit. Ugyanakkor amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy év végén érkezik a Disney+ streamingszolgáltatás, ahol akár a franchise is újra vitorlát bonthatna minisorozat formájában, és ezzel együtt a gyártási költségét is jelentősen lecsökkentenék. Ez már egy sokkal kockázatosabb lépés lenne a Disneytől, és aligha hisszük, hogy a tévéshowba fektetett pénz megtérülne a mozifilmmel ellentétben.

Ezek után meglepődnénk, ha a stúdió tovább erőltetné a rebootot. Egy kis időre hagyni kell a kalózokat, de ami a legfontosabb, búcsút kell inteni Johnny Deppnek. Talán majd 5-10 év múlva ismét beszélhetünk egy A Karib-tenger kalózai feldolgozásról, de most ez halott próbálkozásnak tűnik.

Paul Wernick Rhett Reese

Total
158
Shares
Previous Article
Jumanji: Vár a dzsungel

Dwayne Johnson megosztotta az első képet a Jumanji-folytatásából

Next Article
Rian Johnson

A pletykák ellenére Rian Johnson továbbra is egy új Star Wars-trilógián dolgozik

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!