Wide Screen
BRÉKING Filmek

Távoztak a Deadpool forgatókönyvírói A Karib-tenger kalózai reboot projektről

Egyelőre tisztázatlan okok miatt Paul Wernick és Rhett Reese távozott A Karib-tenger kalózai reboot projekttől.

Tavaly októberben számoltunk be a hírről, miszerint a Disney új A Karib-tenger kalózai filmen dolgozik Rhett Reese és Paul Wernick forgatókönyvírókkal, akik korábban a Zombieland és a Deadpool szkriptjéért voltak felelősök. Az elmúlt években a filmszéria sokat veszített erejéből, de bukásról akkor sem beszélhetünk, mert mind A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken, mind A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja szépen hozott a stúdió konyhájára, azonban Johnny Depp gázsijáról nem tudtak megegyezni, így inkább a széria újraindítása mellett döntött a Disney.

A Deadline értesülései szerint a projekt megfeneklett most, miután Reese és Wernick távozott a projektről. A Disney filmrészleg vezetője, Sean Bailey teljesen odáig volt a forgatókönyvíró párosért, az ő érdeme volt, hogy Reese és Wernick csatlakozott A Karib-tenger kalózai rebootra, de most meghiúsulni látszik a terv, mert tisztázatlan okok miatt a szkriptírók távoztak.

A kérdés ezek után most az, hogy találnak-e új forgatókönyvírót a projektre, vagy hagyják elhajózni a franchiset, s meghagyják a múltnak A Karib-tenger kalózai eddigi részeit. Ugyanakkor amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy év végén érkezik a Disney+ streamingszolgáltatás, ahol akár a franchise is újra vitorlát bonthatna minisorozat formájában, és ezzel együtt a gyártási költségét is jelentősen lecsökkentenék. Ez már egy sokkal kockázatosabb lépés lenne a Disneytől, és aligha hisszük, hogy a tévéshowba fektetett pénz megtérülne a mozifilmmel ellentétben.

Ezek után meglepődnénk, ha a stúdió tovább erőltetné a rebootot. Egy kis időre hagyni kell a kalózokat, de ami a legfontosabb, búcsút kell inteni Johnny Deppnek. Talán majd 5-10 év múlva ismét beszélhetünk egy A Karib-tenger kalózai feldolgozásról, de most ez halott próbálkozásnak tűnik.

Paul Wernick Rhett Reese

Még több a témában...

A Disney már az élőszereplős Aladdin folytatásán dolgozik

Kévés Bence Mihály

Az indulás óta csaknem 29 millió feliratkozóra tett szert a Disney+

Kévés Bence Mihály

A Disney elnöke elárulta, hogy mikor mutatják be Sólyom és a Tél Katonája, valamint a WandaVision sorozatokat

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon