Wide Screen
Image default
Filmek

Már a Star Wars: Az ébredő Erőben megtudtuk Han Solo igazi nevét?

Nagy port kavart a Disney kijelentése, mikor azt állították, hogy nem is Han Solo a csempész igazi neve. Többek között erre is választ kapunk a Han Solo-filmben.

Márciusban a Disney és a Lucasfilm azzal állt a rajongók elé, hogy a második spin-off-ban az is kiderül, hogy a főszereplőt nem úgy hívják, ahogy azt eddig tudtuk. A Disney vezérigazgatója, Bob Iger nemrégiben beszélt a forgatás alatt álló Han Solo: A Star Wars Story antológiafilmről, hogy jóval többet megtudunk majd a fiatal csempészről, mint azt gondolnánk. Köztük elárulta azt is, hogy fény derül a karakter igazi nevére is.

A legújabb rajongói teória szerint a Lázadót játszó űrkalóz vezetékneve már a Star Wars: Az ébredő Erőből kiderült, és Han Ren-nek hívják az Ezeréves sólyom kapitányát. Egy Reddit fórum felhasználó, Kuzefra fejtette ki gondolatát:

A Disney március 23-án jelentette be, hogy a Han Solo előzményfilm felfedi a főszereplő igazi nevét, amit csak később változtatott Han Solo-ra. Töprengtem rajta, és a legmegdöbbentőbb az lenne, ha ő is Ren lenne.

Az ébredő Erőből kiderült, hogy Kylo Ren, Han Solo és Leia hercegnő közös gyereke, és a fiúk csak azután változtatta meg nevét Ben Solo-ról, mikor átállt a Sötét oldalra. Az új elmélet szerint az ifjú padawan azért döntött a Ren név mellett, mert fel akarta venni apja eredeti családnevét.

Valójában Kylo nem új nevet vett fel, hanem visszatért a tradícióhoz.

Az átkeresztelt eredeti kánonban, a Star Wars Legends-ban Han egy árva fiú volt, akire Yoda mester talált rá a wookie-k otthonában, a Kashyyyk-n a Klónok háborúja idején – legalábbis George Lucas így képzelte el, s eredetileg a Star Wars: Sith-ek bosszújában is szerepelt volna. De azt, hogy miként lett belőle csempész, s az aki, arra majd 2018. május 25-én választ kapunk.

Még több a témában...

A Marvel Studios kitűzte, hol és mikor kezdik a Moon Knight Disney+ sorozat forgatását

Kévés Bence Mihály

Bob Iger azonnali hatállyal lemondott a Disney elnökségéről, helyét Bob Chapek vette át

Kévés Bence Mihály

A Lucasfilm bejelentette a következő Star Wars korszakot

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon