Close


Közelgő események

Filmek

Josh Brolin legújabb posztjában utalást tett Thanosra és a Végtelen kövekre

Február óta forog a Bosszúállók: Végtelen háború, melyben a gonosz Mad-Titan látogat el a Földre, hogy megszerezze a Köveket, s elpusztítsa a világot.

Josh Brolin legújabb posztjában utalást tett Thanosra és a Végtelen kövekre
  • PublishedApril 9, 2017

Február óta forog a Bosszúállók: Végtelen háború, melyben a gonosz Mad-Titan látogat el a Földre, hogy megszerezze a Köveket, s elpusztítsa a világot.

Egészen 2012-ig kell visszamennünk, amikor is a Marvel bemutatta az első Bosszúállók-filmet, s melynél a nézőket teljesen ámulatba ejtették a látvánnyal, valamint azzal, hogy a világ legnagyobb képregényhősei miként szállnak szembe Lokival (Tom Hiddleston) és a Chitaurival. A Végtelen kő megjelenésével már sejteni lehetett, hogy ebből nem fog jó kisülni. Thanos felbukkant már pár képkocka erejéig a Marvel Filmes Univerzumában, a kérdés csak az volt, mikor jön az ő ideje.

Thanos-t először az első Bosszúállók stáblistás jelenetében, egy rövid időre A galaxis őrzőiben – az ő két lánya Gamora (Zoe Saldana) és Nebula (Karen Gillan) -, valamint a Bosszúállók: Ultron kora végén is láttuk/hallhattuk a gonoszt, miközben a Végtelen kesztyűért nyúlt:

Jó, akkor majd elintézem én.

Egy ideje már készül a Bosszúállók: Végtelen háború, melyben végre a rajongók választ kapnak arra, hogy miféle fenyegetést hoz Thanos, valamint az évről-évre felfedett Végtelen kövek valódi erejét, s a Végtelen kesztyűt is láthatjuk vásznon.

Josh Brolin színész, aki életre kelti Thanos-t a filmben, Instagram-fiókján üzent rajongóinak egy retro, 8-bites képpel:

Thanos @marvel

Josh Brolin (@joshbrolin) által megosztott bejegyzés,

A képen magát a főgonoszt, Thanos-t és a hat Végtelen követ láthatjuk (Idő, Tér, Lélek, Elme, Valóság, Hatalom). Ezekből ötöt már láttunk, tartózkodásuk is ismert, viszont a hatodik, a Lélek kő holléte egyelőre ismeretlen. James Gunn rendező elmondta, hogy A galaxis őrzői vol. 2. nem szolgál válasszal, nem találkozunk a hatodik kővel, így minden bizonnyal ez marad a Thor: Ragnarökre, ami november 1-én debütál a hazai mozikban.

A Bosszúállók: Végtelen háború bemutatója 2018. május 3-án lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.