Már forog a Star Wars: Episode IX, és rögtön kaptunk egy képet Finnről

J.J. Abrams és csapata ma nekifogott, hogy leforgassák a Star Wars: Episode IX részt, a Skywalker-saga utolsó darabját.

J.J. Abrams és csapata ma nekifogott, hogy leforgassák a Star Wars: Episode IX részt, a Skywalker-saga utolsó darabját.

Hivatalos címet még nem kapott a kilencedik rész, és ismerve a Disneyt, erre legkorábban csak jövő év elején kerül sor, viszont azt megerősítették, hogy ez lesz a Skywalker család utolsó epizódja, a jövőben egy új trilógia érkezik Rian Johnsontól, és egy új film a Trónok harca két rendezőjétől. Az élőszereplős Star Wars-sorozatról már nem is beszélve, amit Jon Favreau készít. Na és persze ott vannak az antológiafilmek, melyekről kissé ellentmondásos hírek jelentek meg az elmúlt időben – a Solo bukása után érthető a stúdió miért vizsgálja felül ezeknek a létjogosultságát.

A napokban megjelent egy cikk, hogy a stúdió nem mindennapi módon próbálja meggátolni a forgatásról kiszivárgó felvételek megjelenését, ennek ellenére most egy kulisszák mögötti fényképet osztott meg John Boyega. A színész Finnt alakítja a messzi-messzi galaxisban, és aki jól kivehető, hogy milyen nagy átalakuláson esett át hajviselete az utolsó részre. A korábbi részekben látott rövid hajjal ellentétben a folytatásra hosszú hajjal látjuk a szereplőt, ami magyarázat lehet arra is, hogy több idő telik el a nyolcadik és a kilencedik rész között.

Welcome to a whole new world Naomi Ackie! ??????????

John Boyega (@johnboyega) által megosztott bejegyzés,

J.J. Abrams is megosztott egy fényképet a forgatás első napjáról, melyben megjegyezte, mennyire szomorú, hogy Carrie Fisher nélkül fejezik be a munkát, de ugyanakkor kifejezte háláját Rian Johnson és George Lucas rendezők korábbi munkáiért. A Twitteren megosztott képen Finn látható az Ezeréves Sólyom fedélzetén – talán még Rey is ott van.

Rendezői feladatokat az a J.J. Abrams látja el, aki a Star Wars: Az ébredő Erőt is készítette, így őt érte a megtiszteltetés, hogy méltó lezárást kapjon az új trilógia. Az utolsó Jediket sok kritika érte a rajongóktól, most Abramsé a nehéz feladat, hogy mindkét oldalnak megfeleljen, s úgy fejezze be Rey (Daisy Ridley) és Kylo Ren (Adam Driver) történetét a vásznon, hogy az kerek legyen minden szemszögből. A Lucasfilm múlt héten azt is bejelentette, hogy Carrie Fisher és Mark Hamill is visszatér a trilógia befejező részére.

A Star Wars: Episode IX bemutatója 2019. december 20-án lesz.

Total
3
Shares
Previous Article

Az első hivatalos kép a Terminátor 6-ról

Next Article
Tom Holland

Bemutatták a Spider-Man: Far From Home hivatalos logóját

Related Posts
Wide Screen YouTube