Obi-Wan Kenobi

A Lucasfilm cáfolja, hogy parkolópályára kerültek volna a Star Wars spin-offok

A héten derekén jelentek meg pletykák arról, hogy a Solo-film bukása után a Lucasfilm felfüggesztett minden antológiafilmet.

A héten derekén jelentek meg pletykák arról, hogy a Solo-film bukása után a Lucasfilm felfüggesztett minden antológiafilmet.

A Collider forrása adott hangot elsőként annak, hogy a Lucasfilm a Solo: Egy Star Wars-történet hatalmas bukása után leállított minden tervezés alatt álló spin-ottot, és a Star Wars: Episode IX, illetve Rian Johnson által készülő új trilógia került fókuszba. Ennek ellenére a stúdió most cáfolta a pletykákat, és elmondásuk szerint továbbra is dolgoznak a spin-offokon.

Az ABC forrásai a héten megjelent pletykát „alaptalannak” és „találgatásnak” nevezték, mert valójában a stúdió több olyan Star Wars-filmen is dolgozik a háttérben, amit hivatalosan még nem jelentettek be. Ezek az új filmek teljesen különállók lesznek a most ismert Skywalker-sagatól, merthogy az új trilógia a galaxis egy új területére repít, ahol eddig nem ismert új karakterekkel találkozunk. És nem szabad megfeledkezni a Trónok harca két producere Star Wars-filmjéről sem, hiszen David Benioff és D.B. Weiss is készít a jövőben filmet.

Természeten a most megjelent cáfolat még még nem jelenti azt, hogy bizonyos változtatások nem fognak megtörténni a háttérben, de az borítékolható, hogy a Han Solo nem kap több folytatást, és a pletykált Lando Calrissian spin-off sem készül már el. Csak remélni tudjuk, hogy az Obi-Wan Kenobi projekttel nem álltak le, s nagy erőkkel dolgoznak a filmen, még úgy is, hogy pletykák szerint elvesztették a rendezőt. Bár a Lucasfilm hivatalosan eddig nem jelentette be a jeidmester önálló részét.

Total
0
Shares
Previous Article

Az Obi-Wan Kenobi spin-off elvesztette rendezőjét?

Next Article
A Hangya és a Darázs

Erős kapcsolat van A Hangya és a Darázs és a Bosszúállók 4. között

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!