Wide Screen
Image default
Filmek

Több idő fog eltelni Az utolsó Jedik és a Star Wars: Episode IX között

John Boyega egy interjúban elárulta, hogy ugrunk egy keveset az időben, míg megérkezünk J.J. Abrams Star Wars: 9. részéhez.

John Boyega egy interjúban elárulta, hogy ugrunk egy keveset az időben, míg megérkezünk J.J. Abrams Star Wars: 9. részéhez.

A Star Wars-filmek között megszokás volt, hogy több év is eltelt az egyes részek között, mígnem tavaly bemutatták Rian Johnson Az utolsó Jedik című részét, ami pillanatokkal Az ébredő Erő után vette fel a fonalat. Johnson filmje után többen is felvettették már, hogy Carrie Fisher karaktere miatt talán szükség lesz valamiféle nagyobb ugrásra a 8. és a 9. rész között, hiszen a színésznő 2016 év végén életét vesztette. Ezt erősítette meg nekünk Finnt alakító John Boyega is egy beszélgetésben.

A Yahoo! készített interjút a Tűzgyűrű: Lázadás című film főszereplőjével, aki néhány részletet felfedett a jövőre érkező új Star Wars epizódból:

Már alig várom, hogy elkezdődjék a forgatás, és lezárjuk a franchise következő szakaszát. Az első lépés az, hogy megnövesztem a hajam, szóval várhatjátok az előzetest, hogy megértsétek miért.

A franchise múltját vizsgálva nem meglepő, hogy az egyes epizódok között különféle stílusban láttuk a szereplőket, így ez a kijelentés magában annyira nem meglepő. Kíváncsian várjuk, hogy Chris Terrio és J.J. Abrams írók által megálmodott történet milyen lesz a vásznon, amit 2019. december 20-án mutatnak be a mozikban.

Még több a témában...

Daisy Ridley válaszolt arra a kérdésre, látjuk-e még Rey szerepében a jövőben

Kévés Bence Mihály

Daisy Ridley elmesélte, hogy Az ébredő Erő korai tervében még Kenobi is lehetett volna

Kévés Bence Mihály

Megmutatták közelebbről is Rey új, arany pengéjű fénykardját a Skywalker korából

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat