Wide Screen
Image default
Filmek

Több idő fog eltelni Az utolsó Jedik és a Star Wars: Episode IX között

John Boyega egy interjúban elárulta, hogy ugrunk egy keveset az időben, míg megérkezünk J.J. Abrams Star Wars: 9. részéhez.

A Star Wars-filmek között megszokás volt, hogy több év is eltelt az egyes részek között, mígnem tavaly bemutatták Rian Johnson Az utolsó Jedik című részét, ami pillanatokkal Az ébredő Erő után vette fel a fonalat. Johnson filmje után többen is felvettették már, hogy Carrie Fisher karaktere miatt talán szükség lesz valamiféle nagyobb ugrásra a 8. és a 9. rész között, hiszen a színésznő 2016 év végén életét vesztette. Ezt erősítette meg nekünk Finnt alakító John Boyega is egy beszélgetésben.

A Yahoo! készített interjút a Tűzgyűrű: Lázadás című film főszereplőjével, aki néhány részletet felfedett a jövőre érkező új Star Wars epizódból:

Már alig várom, hogy elkezdődjék a forgatás, és lezárjuk a franchise következő szakaszát. Az első lépés az, hogy megnövesztem a hajam, szóval várhatjátok az előzetest, hogy megértsétek miért.

A franchise múltját vizsgálva nem meglepő, hogy az egyes epizódok között különféle stílusban láttuk a szereplőket, így ez a kijelentés magában annyira nem meglepő. Kíváncsian várjuk, hogy Chris Terrio és J.J. Abrams írók által megálmodott történet milyen lesz a vásznon, amit 2019. december 20-án mutatnak be a mozikban.

Még több a témában...

Őszinte előzetessel jelentették be, hogy a Star Wars: Skywalker kora mikor költözik be az otthonunkba

Kévés Bence Mihály

Harrison Fordnak fogalma sem volt arról, hogy mi az az Erő-szellem

Kévés Bence Mihály

Rian Johnson is megszólalt, hogy mit gondol a Star Wars: Skywalker koráról

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon