007 Nincs idő meghalni

Magyar szinkronnal is nagyon ütős lett a 007 Nincs idő meghalni második előzetese

Betolták a 007 Nincs idő meghalni új előzetesét magyarul.

A Sony Pictures eredetileg áprilisban mutatta volna be a filmet, ám elsők között csúsztatta el a premiert a koronavírus-járvány miatt. A filmet tervek szerint november végén tűzik műsorra világszerte. A filmhez már kaptunk tavasszal egy előzetest, néhány hete pedig begördült egy elbűvölő, csodálatos második előzetes is. A következő rész több szempontból is bír jelentőséggel, egyfelől a franchise 25. része, másfelől pedig Daniel Craiget utoljára látjuk a főszerepben.

Daniel Craig már ezt sem akarta, de végül sikerült a maradás mellett meggyőzni, bár nem volt könnyű, ahogy erről a színész maga mesélt. A filmet eredetileg már tavaly novemberben szerették volna bemutatni, azonban Danny Boyle és a producerek között kialakult kreatív különbség megpecsételte a projekt sorsát, így el kellett napolni a premiert. John Hodge forgatókönyve nem nyerte el Barbara Broccoli tetszését, ezért újra kellett alkotni a történetet. Majd néhány héttel a forgatás előtt még arról lehetett olvasni, hogy Scott Z. Burns személyében új írót kapott a film, amit Cary Joji Fukunaga hoz tető alá. A stáb kínkeservesen összeállt, és kezdetét vette a munka.

A 007 Nincs idő meghalni főgonoszát ezúttal Rami Malek játssza, de biztosak lehetünk benne, hogy Hollywood ügyeletes rosszfiúját alakító Christopher Waltz karaktere, Blofeld is borsot tör majd a főszereplőnk orra alá.

A szereplőgárdát olyan színészek alkotják továbbá, mint Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Billy Magnussen, Ana de Armas, Rory Kinnear, David Dencik, Dali Benssalah, Jeffrey Wright és Ralph Fiennes. Amit pedig a történetről tudni lehet, Bond éppen Jamaicán nyaral, amikor is az MI6 radarján feltűnik az új gonosz, mégpedig Malek alakításában.

007 Nincs idő meghalni november 19-én kerülhet a hazai mozikba.

Total
2
Shares
Previous Article
The Falcon and the Winter Soldier

A Disney+ megerősítette, hogy csak 2021-ben jön a The Falcon and the Winter Soldier

Next Article

A Cyberpunk 2077 sztorija rövidebb lesz mint a Witcher 3 története volt

Related Posts